ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Bli medlem & få 10% rabatt

Varumärken/Rosenthal

Rosenthal

Duka snyggt till vardag och fest med porslin från Rosenthal! Bland välkända serier hittar du mattallrikar, koppar, muggar och assietter- ja allt du behöver för en komplett dukning!
8 träffar sorterat på

Om Rosenthal

Rosenthal är ett välkänt varumärke inom porslin och servis och har varit en av de ledande tillverkarna inom branschen i över 130 år. Rosenthal är synonymt med högkvalitativt porslin och har blivit ett populärt val för såväl heminredning som användning vid finare tillställningar. Med en rik historia, innovativt tänkande och fokus på kvalitet fortsätter Rosenthal att vara en av de mest respekterade och eftertraktade varumärkena inom porslin och servis idag.

Rosenthal grundades år 1879 i Tyskland av Philipp Rosenthal, och sedan dess har varumärket fortsatt att utvecklas och växa genom åren. Idag har Rosenthal etablerat sig som en global spelare inom porslin och servis, med produkter som används och uppskattas över hela världen.

Rosenthal utbud

Rosenthal har ett brett utbud av produkter, inklusive serviser, porslin, glas, bestick och andra tillbehör. Alla Rosenthals produkter är tillverkade med fokus på högsta kvalitet och detaljrikedom, och varje produkt är unik med sin egen karaktär och stil. Rosenthal är känd för att skapa moderna och innovativa designkoncept som samtidigt upprätthåller en klassisk elegans och tidlöshet.

Rosenthals serviser och porslin är perfekta för alla tillfällen, från vardagsmiddagar till festliga tillställningar. Med ett brett utbud av stilar och mönster finns det något för alla smaker och behov. Oavsett om man söker något traditionellt och klassiskt eller något mer modernt och nyskapande, så har Rosenthal allt man kan önska.

Rosenthal - Ett självklart val av porslin

När det gäller att välja porslin och servis, är Rosenthal ett självklart val. Varje produkt är tillverkad med högsta kvalitet och detaljrikedom, och med en över 130-årig historia av tillverkning av porslin och servis har Rosenthal utvecklat en expertis och skicklighet som få andra kan matcha.

Rosenthals serviser och porslin har en unik förmåga att förhöja upplevelsen av måltiden och skapa en känsla av elegans och lyx. Genom att välja Rosenthal, så väljer man inte bara högsta kvalitet och stil, utan man väljer också en tradition av expertis och hantverk som sträcker sig över mer än ett sekel.

Sammanfattningsvis är Rosenthal ett varumärke som representerar kvalitet, elegans och stil. Med en historia som sträcker sig över 130 år och en global närvaro, är Rosenthal ett av de mest eftertraktade varumärkena inom porslin och servis idag. Oavsett om man är ute efter en klassisk servis eller en mer modern och nyskapande design, så har Rosenthal allt man kan önska. Med fokus på högsta kvalitet och detaljrikedom, så är Rosenthal det självklara valet för alla som söker ett kvalitativt och gediget porslin.

Få 10% rabatt på ditt nästa köp! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB