ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Varumärken/Royal Doulton

Royal Doulton

Royal Doulton är ett världskänt engelskt varumärke som etablerades redan 1815. Varumärket är klassiskt och tidlöst, främst känt inom servis och keramik med populära samlarföremål, kristall, glas och traditionella gåvor. I sortimentet hittar du en mängd klassiska serier men även kollektioner framtagna i samarbeten med kända profiler som exempelvis Ellen DeGeneres och Gordon Ramsey.
23 träffar sorterat på

Om Royal Doulton

Med anor sedan 1815 – Royal Doulton är ett känt varumärke världen över, ursprungligen engelskt men idag en del av Fiskars Group. Varumärket är främst känt för sin produktion av porslin och keramik för det dukade bordet men även för samlarföremål, kristall, glas och traditionella gåvor.

Sortimentet präglas till stor del av en klassisk och tidlös stil men har under senare år även kommit med mer moderna och enklare kollektioner framtagna i samarbeten med kända profiler som exempelvis Ellen DeGeneres och stjärnkocken Gordon Ramsey.

I sortimentet hittar du allt från styckvisa delar till hela set med populära serier som Maze, Union Street och Pacific för att bara nämna några!

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB