ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Bli medlem & få 10% rabatt

Varumärken/Satake/Satake knivar

Satake knivar

Satake knivar tillverkas av en japansk knivtillverkare med en lång tradition av att producera högkvalitativa knivar med enastående skärpa och precision. Hos Nordic Nest hittar du ett brett utbud av Satakes fantastiska knivar, som är tillverkade av de finaste materialen och utformade för att ge dig en utmärkt matlagningsupplevelse.
52 träffar sorterat på
12
Sida 1 av 2

Satake knivar

Satake är en japansk knivtillverkare med över 100 års erfarenhet av att producera högkvalitativa knivar. Deras produkter är kända för sin enastående skärpa och precision, vilket gör dem till ett populärt val bland professionella kockar och entusiaster över hela världen.

Satake knivar tillverkas av de finaste materialen, inklusive högkvalitativt stål och ergonomiskt utformade handtag för en bekväm och säker hantering. Varje kniv är utformad för att möta de högsta kraven på prestanda och hållbarhet, vilket gör dem till ett idealiskt val för alla som vill ha en kniv av högsta kvalitet.

Hos Nordic Nest hittar du ett stort urval av Satakes fantastiska knivar. Välj mellan olika storlekar och typer av knivar, såsom kockknivar, filéknivar och santokuknivar, som alla har en unik design och egenskaper som passar olika matlagningsbehov.

Med en Satake kniv i din köksarsenal kan du vara säker på att du har en kniv av högsta kvalitet som kommer att ge dig en utmärkt matlagningsupplevelse. Utforska vårt utbud av Satake knivar och hitta den perfekta kniven för ditt kök idagFå 10% rabatt på ditt nästa köp! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB