ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Varumärken/Skargaarden

Skargaarden

Skargaarden tillverkar robusta utomhusmöbler som är lika eleganta för inomhusbruk, med fokus på hållbarhet och modern design. Genom noggrant utvalda material som förankrar sig i den traditionella skandinaviska stilen, strävar Skargaarden efter att skapa möbler som är både tidlösa och samtida, redo att överleva i olika klimat.
139 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
4
Sida 1 av 4

Varför Skargaarden-möbler?

Skargaarden erbjuder ett brett utbud av möbler för både inomhus- och utomhusbruk. Sortimentet består av eleganta och funktionella möbler designade för att passa olika stilar och behov. Skargaarden strävar efter att skapa möbler som inte bara är vackra att se på utan också bekväma och hållbara, vilket gör dem perfekta för både privat och offentlig miljö.

Hur är kvalitén på Skargaarden utemöbler?

Skargaardens utemöbler är skapade för att klara av de tuffaste utomhusmiljöerna samtidigt som de behåller sin stil och komfort. Med fokus på kvalitet och hållbarhet kan utemöbler från Skargaarden förgylla din utomhusmiljö och skapa en atmosfär av avkoppling och njutning.

Hur lyder Skargaardens vision?

Skargaarden samarbetar med talangfulla designers från Sverige, Danmark och Finland. Deras mål är att hedra den skandinaviska designtraditionen samtidigt som de inkorporerar influenser från amerikanska Shaker- och Bauhaus-rörelserna. De prioriterar överlägsen hantverksskicklighet, hållbarhet och en känsla av enkelhet i möblerna. Form och funktion är lika viktigt som strävan efter att skapa visuellt tilltalande, bekväma och inbjudande möbler. Filosofin "mindre är mer" beskriver deras tro på att kvalitet går före kvantitet.

Hur jobbar Skargaarden med hållbarhet?

Skargaarden är engagerat i att minska sin miljöpåverkan genom att använda hållbara material och produktionsmetoder. De strävar efter att skapa möbler som inte bara är vackra och funktionella utan också miljövänliga och långlivade. Genom att investera i hållbara möbler från Skargaarden kan du inte bara skapa en stilfull inredning utan också bidra till en mer hållbar framtid.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB