ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

BARA IDAG 25% på överkast från Scandi Living*

STOFF

Tidlös och ikonisk – den legendariska Nagel-ljusstaken från STOFF kan med sin unika design byggas i oändliga, spännande konstruktioner. Hos oss hittar du ljusstaken i olika utföranden och en rad tillbehör. Låt din kreativitet flöda!
63 träffar sorterat på  
Popularitet
12
Sida 1 av 2

STOFF - Tidlös och ikonisk design

STOFF är namnet på varumärket som bland annat står bakom den ikoniska Nagel-ljusstaken, skapad av arkitekten och konstnären Werner Stoff och Hans Nagel, från 1965.

Ljusstaken har under många år varit med på stora världsutställningar och har blivit älskad av flera generationer. Dess karaktäristiska utseende skänker ett vackert sken till ditt hem året om och är dessutom en vacker dekoration när den inte används.

Populära produkter från STOFF

Utöver sina populära ljusstakar , producerar STOFF även en rad andra produkter som kan kombineras för en underbart och enhetligt hem.

Historien bakom STOFF

Redan 20 år innan ljusstaken Nagel lanserades sådde familjen Nagel frön till det som kom att bli den slutgiltiga produkten. Idén började gro under andra världskrigets slut när bomberna slutat falla och staden Köln tömts på majoriteten av invånare.

I ett försök att skapa en framtid för familjen blev de fyra sönerna utskickade mitt i natten för att samla tomma amerikanska patroner som då var gjorda av mässing. Deras far som var byns smed kunde omvandla dessa till askkoppar, vaser och ljusstakar. De fyra sönerna kom alla att dela sin faders passion för formgivning men det var sonen Hans som drev familjeföretaget
vidare.

STOFFS designfilosofi

STOFFs design präglas än idag av sin historia där majoriteten av deras produkter tar inspiration från blanka mässingspatroner från andra världskriget som la grunden för det exklusiva och metalliska utseendet. Stor del av designfilosofin har lagts i produktens ägares egna händer, detta då en rad produkter från STOFF besitter modullära egenskaper där du själv kan kombinera flera olika produkter för att få en helt unik design.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB