ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Bli medlem & få 10% rabatt

Varumärken/Uyuni Lighting

Uyuni Lighting

Uyuni Lightings breda sortiment av realistiska LED-ljus i varianterna värmeljus, blockljus och kronljus med tillbehör erbjuder en oändlig variation av möjligheter till att sprida stämningsfullt ljus och trivsel i ditt hem.
52 träffar sorterat på
12
Sida 1 av 2

Vad betyder “Uyuni”?

Uyuni är faktiskt en plats, närmare bestämt en stad i Sydamerika. De designers som ligger bakom Uyuni Lighting tog inspiration i de stjärnklara pollutionsfria nätterna i Uyunis saltöken och ville hjälpa världens hem att ta in samma rena stämningsfulla ljus för att skapa magi.

Varför köpa just Uyuni Lightings produkter?

Att köpa LED-ljus är en smart lösning för dig som har barn eller husdjur hemma, alternativt om du bara är orolig för att glömma släcka dina ljus innan du lämnar hemmet. De verklighetstrogna ljusen med vaxlik yta och patenterad 3D-låga kommer att fylla ditt hem med samma mysiga och varma känsla som ett levande ljus.

Hur fungerar ljusen från Uyuni Lighting?

LED-ljusen från Uyuni Lighting har, om de använda batterierna håller hög standard, lång livslängd med oerhört många timmars brinntid. Utöver detta har samtliga Uyuni Lighting-ljus i vårt sortiment en inbyggd timerfunktion som gör att ljuset är tänt i 6 timmar från tillfället det aktiveras och därefter stängs ljuset av i 18 timmar för sedan att upprepa samma mönster dagligen. Aktivera funktionen genom att klicka i positionen markerad med 6HR TIMER.

Få 10% rabatt på ditt nästa köp! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB