ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

BARA IDAG 25% på överkast från Scandi Living*

Varumärken/Wik & Walsøe

Wik & Walsøe

Med en stark anknytning till den skandinaviska naturen och med inspiration från dess mytologi och kultur, arbetar den prisbelönta norska designstudion Wik & Walsøe med att ta fram porslin och glas ämnade att gå i arv i generationer. Här hittar du de sagolikt vackra servisserierna Alv och Julemorgen – välkommen att förtrollas du med.
189 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
6
Sida 1 av 6

Om Wik & Walsøe

Den norska designstudion Wik & Walsøes debutkollektion kom 2007 och studions tydliga profil blev snabbt uppmärksammad. På kort tid har varumärket blivit en stark spelare inom norsk design, och deras tydliga koppling till den skandinaviska naturen går inte att ta miste på i deras unika kollektioner.

I hjärtat av designstudion ligger visionen om att skapa högkvalitativa produkter som kan gå i arv i generationer och som även har låg påverkan på vår miljö. Naturliga och rena material, blyfria färger och gott hantverkskap är ledorden i produktionsprocessen och resultatet bjuder in till en annan värld.

Här hittar vi bland annat porslinsserien Julemorgen som får oss att föreställa oss en jul likt den i sagornas värld med vackert dekorativa tallrikar, skålar och muggar. Vi finner även serien Alv som kommit att bli symbolen för Wik & Walsøe. Alven står för hopp, drömmar och tron på att det omöjliga kan bli möjligt och servisen innehåller tidlösa delar som bland annat mattallrikar, serveringsskålar, rödvinsglas och vitvinsglas.

Wik & Walsøe står för tidlös norsk design och deras sortiment är lika inbjudande och förtrollande som det norska landskapet i sig.

Tips & Inspiration

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB