FÖRLÄNGT ÖPPET KÖP TILL 31 JANUARI

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Öppna DAGENS LUCKA i julkalendern

Designers/Anna Lerinder

Anna Lerinder

Anna Lerinder är en av Sveriges främsta porslinsformgivare men är ändå lite av en doldis. Trots att hon är en av Rörstrands mest anlitade formgivare hamnar hon ofta i skuggan av andra. Det är dags att Anna Lerinder får den uppmärksamhet hon förtjänar.
2 träffar sorterat på  
Popularitet
Ostindia Floris assiett - Ø16 cm - Rörstrand
Rörstrand
Ostindia Floris assiett, Ø16 cm
201 kr239 kr
På väg till oss
Ostindia Floris kopp utan handtag - 30 cl - Rörstrand
Rörstrand
Ostindia Floris kopp utan handtag, 30 cl
198 kr269 kr
På väg till oss

Anna Lerinder är en av Sveriges främsta porslinsformgivare och keramiker. Hon gör allt från unika objekt till bruksserviser och har alltid en ambition att göra vardagen lite vackrare. Svenska Rödlistan, Ostindia Floris och Mlle Oiseau är bara några av de serviser som Anna Lerinder har skapat formen till. Trots att hon är en av Rörstrands mest anlitade formgivare är hon lite av en doldis och hamnar ofta i skuggan av mönsterdesignern, vilket är synd. Hon är en otroligt skicklig formgivare, främst känd för sina enkla och avskalade former. Anna Lerinder är utbildad både på Beckmans designhögskola och på Formakademin i Lidköping. Sedan 1997 har hon arbetat med både unika objekt och bruksföremål, bland annat för IKEA. Hon har även gjort storskaliga, offentliga utsmyckningar såsom den nya tunnelbanestationen Sickla i Stockholm.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB