ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Ätpinnar

Ätpinnar fyller fler funktioner än att bara användas som sushipinnar. Bland annat kan de användas för att skapa rätt stämning, eller för att laga en god omelett. Hos oss kan du köpa ätpinnar i olika designer från kända varumärken.
18 träffar sorterat på

Ätpinnar i fin design

Chopsticks är det perfekta besticket när du ska servera sushi eller andra asiatiska rätter. Här finner du ätpinnar för nybörjare och erfarna i olika designer och material från kända varumärken.

Vilka ätpinnar är bäst?

Fina chopsticks hjälper dig att skapa den perfekta stämningen vid matbordet, och kommer i flera olika designer. Här finner du noggrant utvalda ätpinnar från varumärken som Zwilling, Villeroy & Boch samt Bitz.

Topp tre mest populära ätpinnarna

  1. Chopsticks från Georg Jensen
  2. Chopsticks från Gense
  3. Chopsticks från HAY

Hur håller man sushipinnar?

Ätpinnar är två pinnar som fungerar som en nypa man kan äta maten med. Ätpinnar är för nybörjare inte alltid de lättaste besticken att använda, men med lite övning blir det snabbt lätt och roligt att använda pinnarna. Dessutom kommer du att framstå som mer världsvan vid det asiatiska matbordet.

Den övre pinnen ska hållas ungefär som en penna, medan den undre pinnen placeras i tumvecket mellan tummen och pekfingret. Den knipande rörelsen utförs av den övre pinnen, medan den undre pinnen ligger stilla i tumvecket.

Vad är ätpinnar gjorda av?

Beroende på vilket land du befinner dig i så kan ätpinnarna se ut på olika sätt med olika designer och längd. Även materialet kan skilja sig. Hos Nordic Nest hittar du chopsticks i material som bambu och trä, men vi erbjuder även ätpinnar i metall, plast och porslin.

Kan man diska ätpinnar?

För att försäkra dig om att dina ätpinnar kommer att hålla så länge som möjligt, så är det viktigt att ta noga hand om dem. Du bör därför läsa igenom instruktionerna från leverantören.

Om dina chopsticks är diskbara varierar från material till material. Ätpinnar i trä rekommenderas generellt sett att diskas för hand. Om du planerar på att diska dina chopsticks i maskin så bör du läsa igenom instruktioner från leverantören. På så sätt kan du vara säker på om dina ätpinnar tål maskindisken.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB