ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Dukning & Servering/Drink- & Bartillbehör/Kapsylöppnare & Flasköppnare

Kapsylöppnare & Flasköppnare

Flasköppnare och kapsylöppnare är praktiska och eleganta hjälpmedel till servering, dukning, och hör även hemma i hemmabaren. Här kan du utforska vårt sortiment med fina och funktionella flasköppnare från kända varumärken.
38 träffar sorterat på
12
Sida 1 av 2

Praktiska flasköppnare i fin design

En fin kapsylöppnare är ett dekorativt och praktiskt hjälpmedel till servering och dukning. Här kan du utforska vårt urval av ölöppnare från kända varumärken.

Vilka flasköppnare är mest populära?

I vårt sortiment hittar du populära flasköppnare från kända varumärken såsom Alessi, Normann Copenhagen och Culinary Concepts

Topp tre mest populära varumärken inom kapsylöppnare

  1. Georg Jensen flasköppnare
  2. KLONG kapsylöppnare
  3. Stelton kapsylöppnare

När används flasköppnare?

Kapsylöppnare är vanligt förekommande hjälpmedel vid större och finare sammankomster, då vanliga PET-flaskor kanske inte riktigt gör jobbet. När gästerna serveras dryck i glasflaska så är det viktigt att en kapsylöppnare finns nära till hands, och dessutom att det finns tillräckligt med flasköppnare så att samtliga gäster alltid har en öppen flaska tillgänglig.

Vilken flasköppnare ska jag ha?

Flasköppnare kommer i många olika former och designer, och det finns därför ett stort antal att välja mellan. Vid finare bjudningar så är det vanligt att ha en stilren mässing-, guld eller silverfärgad flasköppnare i ett material som rostfritt stål. Vid mer avslappnande tillfällen så kanske du hellre är ute efter en flasköppnare i ett material som trä. Vi erbjuder dock så klart flasköppnare i fler material än dessa, såsom plast och aluminium.

Ölöppnare till hemmabaren

Kapsylöppnare är inte bara bra hjälpmedel vid middagar och dukningar, utan är även en nödvändig del i varje bar, oavsett om det är på en restaurang eller hemma hos dig. Om du har en hemmabar så är därför en ölöppnare ett bra köp som hjälper dig att öppna flaskor med tonic, ginger ale och läskedrycker.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB