ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Dukning & Servering/Drink- & Bartillbehör/Vinkylare & Champagnekylare

Vinkylare & Champagnekylare

Håll ditt vin och champagne kyld och redo att serveras i en champagnekylare i stilren och praktisk design. Här kan du välja bland vårt breda sortiment av eleganta vinkylare i olika former, storlekar och material från kända varumärken.
39 träffar sorterat på  
Popularitet
12
Sida 1 av 2

Vinkylare och champagnekylare för festliga tillfällen

En vinkylare eller champagnekylare är ett praktiskt och snyggt sätt att kyla ner vin och champagne till passande serveringstemperatur. Champagne och andra mousserande viner bör serveras med en temperatur på ungefär 10°C. Blir de för kalla eller varma så påverkas smaken och drickupplevelsen.

Bortsett från deras praktiska funktion så är champagneskålar och champagnehinkar dekorativa, och man kan därför låta dem stå framme nära intill bordet. Detta innebär att du som värd eller värdinna inte behöver lämna bordet för att hämta drycken från kylen.

Vilka flaskkylare är mest populära?

Vinkylare och champagnekylare finns i flera former, färger och designer från kända varumärken såsom Zwilling, Eva Solo och Le Creuset vinkylare.

Topp tre mest populära varumärken inom champagnekylare

  1. Georg Jensen vinkylare
  2. Dorre vinkylare
  3. House Doctor vinkylare

Hur använder man en vinkylare?

En champagneskål är en enkel konstruktion att använda för att kyla vin och champagne till passande serveringstemperatur. Eftersom det finns olika former och designer, så är det viktigt att läsa leverantörens instruktioner för din flaskkylare. En klassisk champagnehink eller vinhink kan du fylla 3/4 med is, och sedan fylla på med vatten till hälften. Sedan lägger du ned din flaska i hinken.

Vi erbjuder även flaskkylare i andra designer än champagnehinkar, såsom champagnekylare på fot och champagneskålar.

Vilka material är flaskkylare tillverkade i?

Rostfritt stål är ett populärt val av material som bidrar till att ge borddukningen en elegant och lyxig känsla. Beroende på designen så kan en champagnehink i rostfritt stål framstå som väldigt modern, men de finns även tillgängliga i mer nostalgiska stilar.

En champagneskål i mässing är ett bra alternativ till rostfritt stål. Om du har bestick eller andra delar av borddukningen i mässing så passar en champagneskål i denna metallfärg väldigt bra.

Utöver metall och legeringar så finns även vinkylare i material som trä, keramik och glas.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB