ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Kristallglas

Här hittar du vårt sortiment av vackra kristallglas som passar perfekt för att lyfta dukningen till en ny nivå. Vårt sortiment av kristallglas innehåller allt från klassiska modeller till moderna glas i olika färger och former. Upptäck våra exklusiva kristallglas från välkända varumärken och ge din bjudning eller middag en extra touch av elegans.
558 träffar sorterat på
1
...
16
Sida 1 av 16

Kristallglas

Välkommen till vår kategori för kristallglas där du hittar en samling av eleganta glas som kan ge din dukning en extra touch av stil och klass. Kristallglas är kända för sin höga kvalitet och genomskinlighet som ger en unik ljusreflektion. Vi erbjuder ett brett utbud av kristallglas från välkända varumärken som Kosta Boda, Orrefors och riedel, med olika former och färger för att passa olika stilar och tillfällen.

Vårt sortiment av kristallglas innehåller allt från klassiska vinglas och champagneglas till moderna glas för whiskey och cocktails. Vi har också vackra vatten- och saftglas samt ölglas i kristall för att matcha dina behov. Varje kristallglas i vårt sortiment är handgjort av erfarna glasmästare och utformat för att tillfredsställa de mest krävande kunderna.

Förutom dess unika skönhet och kvalitet, har kristallglas också vissa praktiska fördelar. Till exempel är kristallglas mer tåliga och motståndskraftiga mot repor och fläckar än vanliga glas. Dessutom har de en högre densitet, vilket gör dem mer slitstarka och hållbara över tid.

Oavsett om du letar efter vackra kristallglas för en romantisk middag för två eller för en stor familjemiddag, har vi något som passar alla stilar och smaker. Utforska vårt sortiment av kristallglas och låt oss hjälpa dig att skapa en minnesvärd dukning som kommer att imponera på dina gäster.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB