ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Salladsskålar

Bjud in familj och vänner på buffé och servera en läcker och färgglad sallad upplagd i en vacker salladsskål eller fyll en stor skål ljummen potatissallad. En salladsskål tillför mycket till dukningen och kan smälta ihop med din dukning eller bli en iögonfallande detalj på bordet. Vi har salladsskålar i olika storlekar, material och stilar för alla tillfällen från välkända varumärken.
283 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
8
Sida 1 av 8

Salladsskål – praktisk detalj i fin design

Serverar du din sallad i en dekorativ salladsskål ger du din dukning ett stilrent och enhetligt uttryck. En stor salladsskål i trä, eller varför inte en stilren salladsskål i glas är perfekt att servera din hemgjorda sallad i. Salladsskålar fungerar även perfekt att använda som en chipsskål eller serveringsskål till annan god mat. Här har vi samlat djupa, höga, låga och vida salladsskålar och serveringsskålar till alla tillfällen från välkända varumärken.

Vilken salladsskål är mest populär?

Hos oss kan du hitta fina och praktiska serveringsskålar för alla tillfällen. Önskar du att kunna bära med dig din skål smidigt kan du välja en salladsskål med lock. En serveringsskål med lock håller maten fräsch såväl på en picknick eller i kylskåpet till nästa dag. Är du ute efter en stilren dukning med klassiska former och färger passar en svart salladsskål från Bitz eller en stor glasskål från Sagaform perfekt. Vill du däremot att salladen ska ta mycket plats på bordet kan du välja en originell stor skål i en fin färg och form från populära PotteryJo eller Mateus.

Vilka material tillverkas en salladsskål i?

I vårt sortiment hittar du vårt urval av salladsskålar för alla tillfällen. En salladsskål kan vara tillverkad i flera olika material, stilar, former och färger. Oavsett vilken stil du är ute efter har vi salladsskålar i alla material här. En salladsskål i glas är stilren och praktisk då den är lätt att rengöra. En salladsskål i trä är också mycket snyggt och ger en mer rustik, naturlig känsla. Här kan du också hitta salladsskålar i keramik i starka eller naturliga färger, med eller utan mönster.

Hur stor är en salladsskål?

Vi har flera olika salladsskålar i olika storlekar. För dig som behöver en stor salladsskål har vi stora skålar på cirka 30–35 cm i diameter. Vi har även mindre skålar för dig som inte behöver en lika stor serveringsskål på cirka 20–25 cm. Oavsett vad du har för behov har vi en salladsskål för alla dukningar och tillfällen. Glöm inte att din salladsskål också passar perfekt som chipsskål eller serveringsskål till alla olika maträtter och situationer.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB