ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

Bli medlem & få 500 bonuspoäng

Soppterriner

Servera en mustig gryta eller en soppa på ett klassiskt och elegant sätt i en soppterrin. Låt detta traditionella serveringskärl spela huvudrollen i din nästa dukning när det vankas soppa eller gryta. Välj mellan flera terriner i olika storlekar, färger och stilar från välkända varumärken.
6 träffar sorterat på  
Popularitet
Paratiisi terrin med lock - 2,8 l - Arabia
Arabia
Paratiisi terrin med lock, 2,8 l
2 971 kr3 799 kr
På väg till oss
Anmut Gold soppterrin - Vit - Villeroy & Boch
Villeroy & Boch
Anmut Gold soppterrin, Vit
3 345 kr
Beställningsvara
Château Septfontaines soppterrin 2,2 l - Vit-guld - Villeroy & Boch
Villeroy & Boch
Château Septfontaines soppterrin 2,2 l, Vit-guld
4 069 kr
Beställningsvara
Julemorgen terrin - vit - Wik & Walsøe
Wik & Walsøe
Julemorgen terrin, vit
2 543 kr3 099 kr
På väg till oss
Alveskog serveringsterrin med lock - Vit-brun - Wik & Walsøe
Wik & Walsøe
Alveskog serveringsterrin med lock, Vit-brun
999 kr
På väg till oss
Alv serveringsterrin med lock - Vit-grå - Wik & Walsøe
Wik & Walsøe
Alv serveringsterrin med lock, Vit-grå
821 kr999 kr
Beställningsvara

Soppterrin – en vacker detalj mitt på bordet

En soppterrin är en serveringsskål med lock och två handtag som är ett klassiskt och elegant sätt att servera soppa och andra maträtter i. Serveringsskålen är vanligtvis oval, men kan också vara rund och den har ofta fötter eller ett fat att stå på. En soppterrin håller din soppa eller gryta varm på bordet hela middagen och tillför mycket till din dukning när den placeras mitt på bordet. Här hos oss på Nordic Nest har vi ett stort utbud av eleganta terriner från välkända varumärken.

Vilken soppterrin är mest populär?

När du ska välja terrin finns det vissa saker du behöver tänka på. Det första du behöver fundera över är vilken storlek du ska välja. Ska du servera mat till flera gäster passar en stor soppterrin bra, men om du endast ska servera en mindre mängd mat kan du i stället välja en mindre terrin. Det andra du behöver fundera över är vilken stil du söker. Vill du att din soppterrin ska bli en iögonfallande och vacker detalj på ditt bord kan du välja en färgstark och dekorativ terrin från Mateus som fångar fokuset i din dukning. Söker du i stället en stilren, neutral terrin kan du här hitta en soppterrin i vit från Wik & Walsøe som matchar dukningar i alla olika stilar. För att ge din dukning en harmonisk helhet kan du välja en soppterrin som matchar till den servis du redan har hemma.

Vilket material tillverkas en terrin av?

En soppterrin kan tillverkas i flera olika material. Vanligast är att den tillverkas i porslin, men även keramik är vanligt förekommande. Båda materialen tål hög värme och kan även hålla din mat varm under en lång tid.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB