ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Inredning/Dekoration/Kalender & Anteckningsblock

Kalender & Anteckningsblock

En snygg kalender och en dekorativ anteckningsbok är kontorstillbehör som har gjort vilket hemmakontor som helst både snyggare och mer organiserat. Utforska vårt stora sortiment av kalendrar och anteckningsböcker med snygg från kända och populära märken här.
34 träffar sorterat på

Kalendrar och anteckningsblock – fina och funktionella

En kalender eller ett anteckningsblock är ett väldigt bra hjälpmedel till vardagen. För att kunna planera och strukturera dina dagar, hålla koll på födelsedagar, högtider och andra evenemang är en almanacka och ett anteckningsblock perfekt! Här på Nordic Nest har vi ett stort utbud av kalendrar och anteckningsböcker i olika storlekar och med olika design, så att du enkelt kan hitta något som passar dig

Vad betyder kalender?

En kalender, eller almanacka som det också kallas, är en förteckning över årets alla dagar. I en kalender står det oftast med veckonummer så du enkelt kan se vad det är för vecka du planerar i. I en svensk kalender är 365 dagar standard.

Varför ska jag köpa ett anteckningsblock?

I en anteckningsbok kan du skriva ner tankar och funderingar. Du kan panera ett evenemang, föra anteckningar från ett möte eller använda din skrivbok som en dagbok. Storleken brukar variera, men den vanligaste storleken på ett anteckningsblock är A5. Det gör att ett block är smidigt att ta med sig överallt. Oavsett om det är du som söker ett kollegieblock, eller om du letar efter ett anteckningsblock till barn – hittar du det hos oss!

Med snygga anteckningsblock och en praktisk kalender med veckor är du förbered för livets alla händelser!

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB