ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Bli medlem & få 10% rabatt

Posters

Sätt en personlig touch på ditt hem med en poster, eller annan väggkonst. Här hittar du ett noga utvalt sortiment med motiv för alla hemmets rum och vrår!
757 träffar sorterat på
1
...
22
Sida 1 av 22

Dekorera dina väggar med posters, plakat och väggkonst

I vårt breda sortiment av posters och plakat hittar då många unika verk från ett flertal olika kända personer som bland annat fotografen Julie Pike och den kända grafiska designern Olle Eksell. Även väggkonst från mindre designstudior och inte minst posters och plakat som skapats i samarbeten mellan konstnärer och kända varumärken går att hitta.

Vilka posters och plakat är mest populära?

Konst och design på väggarna är ett utmärkt sätt att uttrycka dig själv och skapa ett hem som du verkligen trivs i. Hos oss kan du därför hitta posters och plakat i många stilar från kända varumärken.

Våra tre mest populära poster:

  • Fine Little Day: Fine Little Day har en rad olika posters med populära motiv och designs i form av både grafisk design och fotografier och passar lika bra i barnens rum som i vardagsrummet.
  • Anna Bülow: Anna Bülow hämtar mycket av sin inspiration till sin konst från feminismen. Hennes konst är ofta målad i flera lager med kvinnofigurer som främsta motiv.
  • Paper Collective: Paper collective samarbetar ofta med kända illustratörer, designers och konstnärer och har därför ett stort utbud av posters med många olika motiv. De har dessutom fokus på välgörenhet och skänker delar av sina intäkter till goda ändamål.

Ramar till dina posters och plakat

Ett perfekt tillbehör för din nya poster är en ram vilket förlänger din posters livslängd samtidigt som du gör det lättare att hänga upp postern på din vägg. Olika material på tavelramarna gör det även möjligt för dig att hitta en som passar perfekt in på just din inredningsstil och därmed ger en mer komplett helhetsbild av ditt rum.

Populära filtreringar

Få 10% rabatt på ditt nästa köp! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB