ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 10% RABATT

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat

Allt för utelivet

Inspiration/Trender & Livsstil /Balkonginspo 2024 - 7 tips & detaljer för en trivsam balkong
Balkonginspo med  litet bord och fällbara stolar från Lafuma i färgen terracotta. Dessa utemöbler är perfekta för den lilla balkongen men fungerar även på en uteplats eller altan.

Balkonginspo 2024 - 7 tips & detaljer för en trivsam balkong

En ny utomhussäsong är på ingång och vi längtar efter att få ta oss ut och göra våra balkonger redo för vår och sommar – från vårens första solstrålar till sommarens varma dagar och ljumma kvällar. Vi ger dig härlig balkonginspo med tips på allt från balkongmöbler till detaljerna som ger dig en trivsam balkong, redo och kittad för uteliv!
Fredag 7 mars 2024
Dela artikel

SMÅ BALKONGMÖBLER FÖR MER PLATS TILL ANNAT

De allra flesta balkonger har begränsat med utrymme vilket gör att du behöver tänka smart när du väljer balkongmöbler. Små balkongmöbler finns det många fina varianter på och är perfekt för dig som vill ha plats för mer än bara möbler på balkongen.

Se fler

SKAPA RUMSKÄNSLA UTOMHUS MED BALKONGMATTOR

Har din balkong ett lite tristare golv eller vill du helt enkelt vila fötterna på något lite mjukare? Då är balkongmattor något att kika närmare på. Balkongmattor är oftast tillverkade i tåligare material som exempelvis bomull och plast vilket gör dem lite mer anpassade för väder och vind. Balkongmattor finns både i enfärgat och mönstrat men även i olika längder och bredder vilket gör det enkelt att hitta en, även för små balkonger.

SKAPA EN OAS I SKUGGA MED PARASOLL FÖR BALKONG

Även om sommarsolen är njutbar så kan det under de allra varmaste dagarna vara skönt att ha en plats i skugga att vara på. Med ett parasoll för balkong kan du skapa en härlig oas i skugga på balkongen och själv bestämma när du vill pausa solens strålar för en stund. Investera i ett mindre parasoll som du enkelt kan fälla upp och ner samt en stadig parasollfot och du har tillgång till solfria stunder när du själv önskar.

ADDERA GRÖNSKA & BLOMSTER MED KRUKOR TILL BALKONG

Oavsett om du har gröna fingrar eller inte så är det alltid trevligt att omge sig av grönska på balkongen. Genom att addera krukor till balkong i olika storlekar och former kan du skapa en riktig oas. Med blommor och färska örter får du även uppleva goda dofter och vackra blickfång – detaljer som garanterat kommer att få dig att dröja dig kvar på din balkong.

SKAPA STÄMNING MED PORTABLA BALKONGLAMPOR

Förläng kvällarna på din balkong genom att inreda den med balkonglampor, gärna portabla lampor som du enkelt kan flytta runt och ta med in när kvällen är slut. Portabel belysning finns i en mängd olika färger, former och storlekar. Kanske du har en favorit bland designlampor? Då kan det vara så att den även finns som portabel variant vilket ger dig möjlighet att ge balkongen både stämningsfullt ljus och oslagbar design på en och samma gång.

FÖRVARING PÅ BALKONGEN – FÖR ORDNING & REDA

Precis som bra förvaring är viktigt inomhus är det även viktigt att ha någon form av förvaringslösning även på balkongen. Har du plats för en hylla på din balkong kan du enkelt förvara allt från krukor och växter till planteringstillbehör. För utomhusdynor och kuddar till balkongen kan en dynbox vara praktisk att ha så att du slipper ta in alla textilier vid dåligt väder. Andra förvaringslösningar som kan vara bra att ha på balkongen är olika former av korgar där du kan lägga ner plädar och andra små saker du vill ha nära till hands.

Josefin Beijer
Skribent

MER BALKONGINSPO FÖR DIG

Se fler

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB