ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

SISTA CHANSEN Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Balkongmöbler

Hitta de perfekta balkongmöblerna för din utomhusplats hos oss! Vi har ett brett sortiment av balkongmöbler i olika stilar och material som kommer att göra din balkong till en bekväm och vacker plats att koppla av på.
287 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
8
Sida 1 av 8

Balkongmöbler

Balkongen är en plats där du kan njuta av frisk luft och utsikt medan du kopplar av i bekväma möbler. Hos oss hittar du ett brett utbud av balkongmöbler som passar för alla stilar och preferenser. Oavsett om du vill ha klassisk eller modern design, finns det något för alla i vårt sortiment.

Våra balkongmöbler finns i olika material, inklusive trä, metall, konstrotting och plast. Trämöbler ger en rustik och naturlig känsla till din balkong medan metall ger en modern och stilren look. Konstrotting och plast är utmärkta val för en underhållsfri balkong. Välj mellan olika färger och mönster för att matcha din utomhusplats och personliga stil.

Bland våra mest populära balkongmöbler finns balkongsoffor, balkongstolar, balkongbord och balkonglådor. För en bekväm och avslappnad sittning kan du välja en balkongsoffa med mjuka stolsdynor & kuddar. En balkongstol med en matchande kudde är också ett bekvämt val för avkoppling. För en romantisk middag på balkongen kan du välja ett litet balkongbord med balkongstolar. Och om du vill ha en mysig omgivning på balkongen kan du välja bland vårt utbud av balkonglådor som du kan fylla med dina favoritväxter.

Hur möblerar man en balkong?

Att inreda en balkong kan vara en rolig och kreativ process, oavsett om du har en stor eller liten balkong. För att maximera ytan på din balkong är det viktigt att välja rätt möbler. Börja med att mäta balkongens yta och välj sedan möbler som passar in. För en mindre balkong kan ett litet balkongbord och två balkongstolar vara tillräckligt, medan en större balkong kan rymma en balkongsoffa eller en solstol. Tänk på att välja balkongmöbler som är lätta att flytta och förvara, eftersom de måste klara av alla väderförhållanden. För att skapa en mysig känsla kan du lägga till kuddar, filtar och ljusslingor. Och glöm inte att använda balkongens vertikala yta genom att hänga upp växter eller montera en hylla.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB