ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Solstolar & Solsängar

Hos oss finner du ett handplockat sortiment av solstolar och solsängar som kombinerar nordisk design med hög komfort. Våra utemöbler är designade för att tåla vårt skiftande klimat och samtidigt vara estetiskt tilltalande. Oavsett om du föredrar en klassisk trästol eller en modern solsäng, kan du vara säker på att finna det perfekta tillskottet till din utemiljö här hos oss. Välkomna soliga dagar med stil och komfort!
140 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
4
Sida 1 av 4

Utforska Solstolar och Solsängar

När det kommer till att utrusta din utomhusmiljö med solstolar och solsängar som kombinerar högsta komfort med enastående design, finns det ett urval av varumärken som står ut. Cane-line, ferm LIVING, Fiam och Lafuma erbjuder var och en unika produkter som speglar det senaste inom utomhusmöbler. Dessa varumärken är kända för sin kvalitet, hållbarhet och stil, vilket gör dem till perfekta val för att skapa din drömutomhusoas.

Cane-line: Komfort och Hållbarhet utomhus

Cane-line är ett ledande varumärke inom design av utomhusmöbler, kända för deras fokus på komfort, kvalitet och hållbarhet. De erbjuder ett brett sortiment av solstolar och solsängar som är designade för att tåla olika väderförhållanden, medan de fortfarande behåller en stilren och modern estetik. Med deras innovativa användning av material som QuickDry & Airflow-system, garanterar Cane-line att deras möbler är redo att användas bara en timme efter regn.

Ferm Living: Skandinavisk Design för Utomhusbruk

ferm LIVING tar skandinavisk design utomhus med sin kollektion av solstolar och solsängar. De kombinerar moderna, minimalistiska former med funktionalitet och hållbarhet. Ferm Living fokuserar på att skapa produkter som förbättrar livskvaliteten genom att förena form och funktion, vilket återspeglas i deras användning av hållbara material och tidlösa designs.

Fiam: Italiensk Elegans och Innovation

Fiamstår för italiensk tillverkning och design när den är som bäst, med en lång tradition av att skapa högkvalitativa solstolar och solsängar. Deras produkter kombinerar elegans med praktiska och innovativa lösningar, såsom justerbara ryggstöd och vikbara strukturer för enkel förvaring. Fiam är synonymt med komfort och stil, perfekt för dem som uppskattar europeisk design och kvalitet.

Lafuma: Fransk Expertis i Avkoppling

Lafuma är känt för sina ergonomiskt utformade solstolar och solsängar, som erbjuder oöverträffad komfort och avkoppling. Med en bakgrund i outdoor-produkter, applicerar Lafuma sin expertis på utemöbler, vilket resulterar i lätta, hållbara och extremt bekväma solstolar. Lafuma's produkter är idealiska för alla som värdesätter fransk design, innovation och långvarig komfort.

Solsolar & Solsängar

Vare sig du letar efter den hållbara elegansen från Cane-line, den skandinaviska minimalismen från ferm LIVING, den italienska designen från Fiam, eller den ergonomiska komforten från Lafuma, finns det solstolar och solsängar som passar varje stil och behov. Dessa varumärken representerar det bästa inom utomhusmöbler, med ett fokus på design, hållbarhet och komfort. Att välja mellan dem innebär att välja en kvalitet som kommer att förhöja din utomhusvistelse och skapa en inbjudande atmosfär för avkoppling under solens strålar.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB