ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

BARA IDAG 25% på överkast från Scandi Living*

Ostronknivar

Ostronknivar

Komplettera din knivuppsättning med en ostronkniv. En ostronkniv hjäpler dig att öppna framför allt ostron men också andra skaldjur. Hitta din nya ostronkniv hos oss och njut av ostron i mängder!
4 träffar sorterat på  
Popularitet

Ostronkniven – ett måste för dig som älskar ostron!

En ostronkniv är ett köksredskap som du verkligen kommer att uppskatta när det ska ätas ostron. Det kan vara lätt att slinta när man öppnar ett ostron då dem ofta är lite blöta men en ostronkniv har ett skydd mellan skaft och blad vilket gör att dina fingrar skyddas. En ostronöppnare är väldigt användbar även till andra skaldjur, exempelvis hummer och räkor.

Hur öppnar man ostron?

När du ska öppna ett ostron behöver du vara både försiktig och fast på handen. Din bästa hjälp till att öppna ostron är med verktyg i form av en handduk, ostronkniv och handske. Vid öppning av ett ostron är handsken ett hjälpmedel för att inte skada den handen som ostronet ligger i.

När det är dags för att öppna placerar man ostronet i handduken och lägger det i sin hand. Sedan för du försiktigt in kniven mellan skalhalvorna och vickar lite grann. När kniven sedan kommit in i skalet skär du längst hela ostronets insida. Dela på skalet och njut!

Måste man ha Ostronkniv?

Att öppna ostron utan ostronkniv är nästintill omöjligt. Det går att använda en annan kniv om formen är likadan, vilket vanliga knivar väldigt sällan är. Om man äter ostron ofta är det värt att investera i en bra ostronkniv.

Vilken Ostronkniv?

Hos oss hittar du olika varianter utav ostronöppnare. Dels vanliga enkla knivar, dels ostron-set där skedar följer med eller en hel ostronöppnare som gör att du lättare öppnar dina ostron.

För att hjälpa dig hitta den bästa ostronkniven har vi här samlat ostronknivar från populära och välkända varumärken!

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB