ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

BARA IDAG 25% på överkast från Scandi Living*

Osthyvlar

Rivjärn

Rivjärn är praktiska och funktionella hjälpmedel i köket som har olika användningsområden. Här har vi samlat rivjärn, zestjärn och parmesanjärn av hög kvalitet från kända varumärken.
57 träffar sorterat på  
Popularitet
12
Sida 1 av 2

Funktionella rivjärn för köket och bordet

Rivjärn, parmesanjärn och zestjärn är flexibla och funktionella hjälpmedel i köket, och hjälper dig att riva ingredienser som ost, grönsaker och frukt till matlagningen. Här kan du hitta minihackare och rivjärn i olika storlekar och stilar, som hjälper dig att laga och servera maten med stil.

Vilket rivjärn är bäst?

Rivjärn kommer i olika stilar, former och designer, så att du enkelt ska hitta något som passar dig och dina behov. Här har vi samlat populära rivjärn från kända varumärken som Zwilling, Dorre och Eva Solo.

Topp tre mest populära varumärken inom rivjärn och minihackare

  1. Markus Aujalay
  2. Kyocera
  3. Brabantia

Vad finns det för olika rivjärn?

Rivjärn kommer i olika stilar och formar. I vårt sortiment finner du klassiska pyramidformade rivjärn, men även rivjärn med behållare, minihackare och lökhackare. Oavsett om du är ute efter ett stort eller litet rivjärn, ett fint eller grovt rivjärn, så har vi vad du söker.

Rivjärn- stilren och funktionell design

Rivjärn och mathyvlare finns i flera olika stilar och former. Ett rivjärn med olika gallerytor är ett praktiskt och mångsidigt hjälpmedel som kan hjälpa dig med de flesta behov. Vissa rivjärn kommer med inbyggt fingerskydd, vilket gör att du kan använda rivjärnet utan att behöva oroa dig för att skada dig.

Även om ett zestjärn eller rivjärn först och främst är praktiska, så kan det även vara bra att ta hänsyn till designen. Detta är speciellt viktigt om det är ett parmesanjärn som ska användas vid bordet, eftersom det kan vara fint om detta järn passar in med övrig dukning.

Hur river man citrusfrukter, ost eller muskotnötter?

När du ska riva parmesanost eller muskotnötter är det en bra idé att välja ett rivjärn med finare rivstruktur. Zestjärn är även ett perfekt hjälpmedel när du ska laga maträtter som kräver finrivet citron- eller apelsinskal.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB