ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Tillbaka
Annat
Logga in

HELGBOA 10-50% på nästan allt*

Julgardiner

Julgardiner ger direkt ett nytt intryck och en varm julkänsla till rummet de hänger i.  Gardinen ramar in fönstret, ger god aukustik i ett rum med många gäster och bidrar till mysig julstämning i ditt hem. 
1 träffar sorterat på  
Popularitet
Gran gardin - Vit-svart - Fine Little Day
Fine Little Day
Gran gardin, Vit-svart
1 650 kr
I lager

Våga bryt traditioner

Följ traditionen och häng upp julgardinerna i samband med 1:a advent och byt ut dem igen vid trettondag jul när du städar ut julen. Eller så väljer du ett par med diskreta julgardiner i ett enfärgat linnetyg till exempel, och låter dem hänga uppe under hela årstiden, eller varför inte hela året!

Låt julgardinerna ta plats

Faller du pladask för en julgardin så finns det ju inget som hindrar dig från att låta den få ta plats i ditt hem även när det inte är jul.

Julgardiner för alla

Julgardiner är ett enkelt sätt att få en ombonad och mysig julstämning hemma. I vårt sortiment av julgardiner finns både enfärgade och mönstrade varianter i olika material och utföranden, från kända varumärken och av bästa kvalitet. 

Klassiska och moderna gardiner

Hos oss hittar du julgardiner i stilren, klassisk och modern stil som garanterat ger dig en tindrande jul. Med andra ord finns här julgardiner för alla hem.

3 Tips på hur du inreder innovativt med gardiner!

Tänkt utanför boxen och använd din julgardin på andra ställen, sätt och vis än på den traditionella gardinstången över fönstret.

1. Gardin på vägg

Häng en fin gradin med julmotiv på väggen som ett konstverk för att höja julkänslan i ert hem ytterligare. 

2. Gardin framför garderob

Eller använd julgardinerna för att dölja öppen förvaring. 

3. Gardin framför duschdraperi

Du kan till och med skapa julkänsla i badrummet genom att hänga en julgardin framför duschdraperiet.

Låt inte din fantasi stoppa dig

Endast din fantasi sätter gränser för hur du kan kan använda julgardinerna för att skapa julkänsla i ditt hem! Hittar du en gardin med ett fantastiskt mönster, material eller en speciell färg som du fullkomligt älskar men inte har plats för - tänk om! 

Det finns garanterat ett perfekt ställe som du ännu inte tänkt på.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB