ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Jullöpare

Jullöpare ger din dukning en omedelbar julkänsla. Den ger dig alla möjligheter att göra om julbordet med lätta medel. Lägg en eller flera bordslöpare med julmotiv på bordet för att skapa en magisk juldukning.
6 träffar sorterat på  
Popularitet

Jullöparen skapar stämning

Med en jullöpare skapar du snabbt en stämningsfull dukning till en mysig adventsfika eller till en julmiddag med släkt och vänner. Här hittar du fina varianter från välkända varumärken för vintern och julens alla dukningar.

En ny dukning med en bordslöpare

Med en eller flera jullöpare på bordet kan du lätt skapa en helt ny dukning. Lägg bordslöparna direkt på bordet eller över en större julduk och vips så har hela bordet fått en ny karaktär!

Placeringen av jullöparna

Hur du placerar dina bordslöpare kan göra hela dukningen. Ofta lägger man en löpare från kortsida till kortsida i mitten av bordet. Man ser också ofta att bordslöparna går tvärs över bordet från långsida till långsida, där gästerna kring bordet blir placerade vid bordslöparen, likt en bordstablett. 

Testa något nytt!

Varför inte gå ifrån de traditionella placeringarna av jullöparna och göra något eget? Skapa mönster på bordet med hjälp av dina bordslöpare i samma eller olika färger för att skapa liv på julbordet. Eller lägg varannan enfärgad, varannan mönstrad för mer liv.

Moderna dukningar

Exprementera med nya trender inom dukning och låt dina jullöpare ligga lite skrynkliga i mitten av bordet tillsammans med matchande dekoration, vaser och tända ljus. 

Tänk utanför boxen

Mixa och matcha inredningen kring matplatsen och använd jullöparna på nya, innovativa sätt! Kombinera löparen på bordet med matchande jullöpare som du låter hänga över stolsryggarna, eller på sitsen i kökssoffan.

Bind ihop inredningen med jullöpare

För att skapa en helhet i hemmet så kan du lätt matcha din juldukning med övrig inredning genom att placera en likadan jullöpare på en byrå och skänk, eller varför inte på köksön!

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB