ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

SISTA CHANSEN Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Mattor & Textil/Mattor/Bomulls- & Trasmattor

Bomulls- & Trasmattor

Här har vi samlat bomullsmattor och trasmattor i såväl moderna som traditionella utföranden från välkända varumärken.
996 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
28
Sida 1 av 28

Hos oss hittar du ett varierat utbud av bomullsmattor och trasmattor i såväl moderna som traditionella utföranden. Förutom vävda mattor i klassiska material som bomull har vi även trasmattor som är tillverkade av återvunnet läder. Vi har samlat en mängd olika bomulls- och trasmattor, stora som små, för att du enkelt ska hitta en matta som passar ditt hem.

För dig som vill ha en mer lättskött och tålig variant är en slätvävd bomullsmatta att föredra. I vårt sortiment har vi både enfärgade och mönstrade varianter som exempelvis Block, en av House Doctors mest populära mattor. Eftersom varje Block-matta är handtryckt kommer din matta att ha sitt alldeles unika utseende. Hos oss hittar du även klassiska och stilrena alternativ från Himla eller Linum i olika färger och storlekar.

Med en minimalistisk design har Rug Solid Denmark skapat en hållbart tillverkad matta av återanvända bomullsremsor. Med sin återhållsamma stil passar Rug Solid snyggt in bland annan inredning och bidrar till rummets helhetsintryck. Perfekt för såväl hemmet som kontor och offentliga miljöer.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB