ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Möbler/Bord/Glasbord

Glasbord

Välkommen till vår kategori för glasbord! Här hittar du ett brett utbud av eleganta och funktionella glasbord som passar perfekt för att lyfta fram din inredning. Oavsett om du letar efter ett soffbord, matbord eller sidobord i glas, har vi det du behöver för att skapa en stilren och modern atmosfär i ditt hem. Utforska vårt sortiment och upptäck de senaste trenderna inom glasbord som kombinerar både stil och hållbarhet.
60 träffar sorterat på
12
Sida 1 av 2

Glasbord

I vår kategori för glasbord hittar du en mångfald av alternativ som kommer att förvandla ditt hem. Glasbord är en tidlös inredningsdetalj som ger en känsla av öppenhet och ljus i rummet. De är också perfekta för att skapa en modern och stilren atmosfär. Oavsett om du föredrar ett minimalistiskt och enkelt utseende eller ett mer dekorativt och detaljerat design, finns det glasbord som passar just din stil och smak.

Vi erbjuder glasbord i olika storlekar och former för att passa olika rum och behov. Ett glasbord kan fungera som ett praktiskt soffbord i vardagsrummet, där du kan placera tidningar, fjärrkontroller eller servera drycker till dina gäster. För middagsbjudningar och familjehögtider har vi även eleganta matbord i glas som kan rymma flera personer och skapa en inbjudande atmosfär för måltider.

Utöver sin estetiska appell är glasbord också kända för sin hållbarhet och lättskötthet. De är enkla att rengöra och tål vanligtvis värme och fukt. Vårt sortiment av glasbord är noga utvalt för att erbjuda hög kvalitet och stil. Vi strävar alltid efter att erbjuda de senaste trenderna inom glasbord för att du ska kunna hitta det perfekta valet som passar din inredning och personliga stil.

Utforska vårt breda utbud av glasbord i vår kategori och låt dig inspireras av de olika alternativen. Vi är övertygade om att du kommer att hitta det perfekta glasbordet för att komplettera din inredning och skapa en stilfull atmosfär i ditt hem.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB