ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

BARA IDAG 25% på överkast från Scandi Living*

Solskydd

Upptäck vårt breda sortiment av stilfulla och praktiska solskyddslösningar, inklusive parasoller och parasollfötter, designade för att erbjuda optimalt skydd mot solen. Med ett urval av storlekar, material och färger, kombinerar våra produkter funktionalitet med estetik för att skapa den perfekta utomhusmiljön för avkoppling och underhållning.
36 träffar sorterat på  
Popularitet

Upptäck vårt sortiment av solskydd: Parasoller och Parasollfötter

Njut av soliga dagar utomhus med vårt omfattande utbud av solskyddslösningar. Oavsett om din utomhusplats är en livlig trädgård, en avkopplande terrass, eller en mysig balkong, erbjuder vi ett brett utbud av parasoller och parasollfötter designade för att skydda dig och dina nära från solens strålar samtidigt som de tillför stil och komfort till din utomhusmiljö.

Parasoller: Skydd och stil i perfekt harmoni

Våra parasoller är mer än bara praktiska solskydd; de är en designfunktion i sig. Med en mängd olika storlekar, färger och former att välja mellan, kan du enkelt hitta det perfekta parasollet som kompletterar din utomhusinredning. Från klassiska runda till moderna fyrkantiga modeller, erbjuder vi solskydd som passar alla utomhusmiljöer och behov. För de som älskar att underhålla utomhus, kan ett stort parasoll erbjuda generös skugga över matbord eller loungeområden, vilket gör att du och dina gäster kan njuta av utomhuslivet även under de varmaste dagarna. Mindre parasoller är perfekta för trånga utrymmen som balkonger, där de skapar en intim och skyddad miljö.

Parasollfötter: Stabilitet möter design

En parasollfot är inte bara en nödvändighet för att hålla ditt parasoll på plats; det är också en möjlighet att ytterligare anpassa din utomhusdekor. Vi erbjuder en rad olika parasollfötter i olika material, vikter och designer för att säkerställa stabilitet och komplement till ditt parasolls utseende. Oavsett om du föredrar den naturliga charmen av en stenfot eller den moderna elegansen av metall och betong, har vi den perfekta lösningen för att hålla ditt parasoll säkert och stilfullt på plats.

Funktionella Finesser

Våra parasoller och parasollfötter är utformade med både estetik och funktionalitet i åtanke. Många av våra parasoller erbjuder enkla justeringsmekanismer, vinklingsbara huvuden och vevsystem för att du enkelt ska kunna rikta skuggan dit du vill ha den. UV-resistenta tyger säkerställer långvarigt skydd och färgbeständighet, vilket ger dig ett hållbart och tillförlitligt solskydd år efter år.

Skapa din solskyddsoas

Kombinera våra parasoller och parasollfötter med andra utemöbler och tillbehör för att skapa en inbjudande och skyddad utomhusmiljö där du kan koppla av och njuta av livet utomhus. Oavsett om du förbereder för en sommar av avkoppling i trädgården eller planerar middagar under stjärnorna på din terrass, erbjuder vårt sortiment av solskyddslösningar både funktion och stil för att göra din utomhusplats ännu mer njutbar. Upptäck hela vårt utbud och låt oss hjälpa dig att ta ditt utomhusliv till nästa nivå med solskydd som kombinerar skydd, funktionalitet och design i en perfekt balans.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB