ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

BARA IDAG 25% på överkast från Scandi Living*

Parasoller

När solens strålar steker som mest är det skönt att ha en plats att kyla ner sig i skuggan. Parasoller erbjuder just detta, men också så mycket mer. Hos oss finner du parasoller som inte bara skyddar mot solen, utan även förhöjer din utemiljö med stil och karaktär. Välj bland olika färger, former och stilar för att hitta det parasoll som passar just din trädgård eller uteplats bäst. Skapa den perfekta utemiljön och njut av soliga dagar med komfort och elegans.
31 träffar sorterat på  
Popularitet

Utforska vårt urval av parasoller: Din ultimata guide till skugga och stil

Välkommen till vår samling av parasoller, där funktion möter design för att skapa den perfekta oasen i ditt utomhusutrymme. Oavsett om du söker skugga över din matplats utomhus, en sval plats att slappna av vid poolkanten, eller en stilfull accent till din trädgård, har vårt noggrant utvalda sortiment av parasoller allt du behöver för att njuta av sommaren till fullo.

Varierande Stilar för Varje Utrymme

Våra parasoller finns i en mängd olika storlekar, former och färger, vilket gör det enkelt att hitta en modell som passar just din stil och dina behov. Från traditionella runda till moderna fyrkantiga och rektangulära alternativ, varje parasoll är designat för att erbjuda optimal skuggning samtidigt som det höjer estetiken i din utomhusmiljö. Välj mellan enkla och minimalistiska designs eller gå för ett mer uttalande med djärva färger och mönster.

Teknik och material av högsta kvalitet

Varje parasoll i vårt sortiment är tillverkat med hållbarhet och långvarig användning i åtanke. Med UV-resistenta tyger som skyddar mot solens skadliga strålar och robusta ramar konstruerade av material som aluminium, trä och rostfritt stål, garanterar våra parasoller både skydd och hållbarhet. Innovativa funktioner som enkel vevmekanism, tiltfunktioner och vattenavvisande ytor gör dem inte bara praktiska utan också anpassningsbara till alla väderförhållanden.

Parasoller för varje tillfälle

Oavsett om du planerar en intim middag under stjärnorna, en avslappnad eftermiddag med en bok, eller en festlig sammankomst med familj och vänner, har vi parasollet som kompletterar ditt evenemang. Stora parasoller erbjuder generös skugga för matplatser och sällskapsytor, medan mindre modeller är perfekta för balkonger och mindre utomhusområden.

Enkelt underhåll för år av njutning

Våra parasoller är designade för att vara lika enkla att underhålla som de är eleganta. De flesta tyger är avtagbara och tvättbara, vilket säkerställer att ditt parasoll ser nytt ut år efter år. En enkel rengöring och korrekt förvaring under lågsäsong kommer att förlänga livslängden på ditt parasoll, så att du kan fortsätta att njuta av skuggan och skyddet det erbjuder.

Skapa din skuggade tillflyktsort

Med vårt urval av parasoller är det enklare än någonsin att skapa en skuggad tillflyktsort i ditt utomhusutrymme. Kombinera med våra parasollfötter och andra utomhusmöbler för att skapa en sammanhängande och inbjudande miljö där du kan koppla av, underhålla och njuta av livet utomhus. Upptäck vårt sortiment idag och hitta det perfekta parasollet som inte bara skyddar mot solen utan också tillför stil och komfort till din utomhusmiljö.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB