ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

SISTA CHANSEN Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Utebord

Utebord för trädgård och uteplats hittar du här hos oss, vårt sortiment av utebord inkluderar ett brett utbud av olika stilar och storlekar. Oavsett om du söker efter ett litet bord för balkongen eller ett stort bord för trädgårdsfesten, hittar du det här hos oss.
477 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
14
Sida 1 av 14

Utebord - Stora som små

Vårt sortiment av utebord innefattar allt från små och praktiska bord för balkongen till stora matbord för trädgårdsfesten. utemöbler ska vara både funktionella och vackra, och utebord är inget undantag. Med ett brett utbud av stilar och storlekar är vi säkra på att du hittar ett utebord som passar just din trädgård eller uteplats.

Vi erbjuder ett stort urval av material för våra utebord, inklusive trä, metall, plast och glas. Oavsett vilket material du föredrar, har vi utebord som är både tåliga och väderbeständiga för att klara av utomhusmiljön. Våra utebord finns i flera olika stilar, från moderna och minimalistiska till rustika och charmiga, så att du kan hitta ett bord som passar din personliga stil.

Val av utebord

Vårt utbud av utebord innehåller även praktiska och smarta funktioner som gör det enklare för dig att njuta av din utomhusmiljö. Förutom våra vanliga matbord, erbjuder vi också bistrobord och sidobord, som är perfekta för en avkopplande kopp kaffe eller som extra yta för att ställa saker på. Våra utebord finns även i flera olika storlekar så att du kan hitta ett bord som passar just din uteplats.

Oavsett om du letar efter ett utebord för en avkopplande fika eller ett stort bord för en storslagen trädgårdsfest, kan du lita på att vårt sortiment av utebord kommer att uppfylla dina behov. Utforska vårt sortiment idag och hitta ditt dröm-utebord för din utomhusmiljö.

Vilket material är bäst för mitt utebord?

Det beror på personliga preferenser och behov. Trä är ett väldigt populärt och naturligt möbelmaterial som ger en varm och inbjudande känsla, medan metall ger en modern och minimalistisk känsla. Plast och glas är praktiska och lättskötta alternativ, som inte behöver lika mycket underhåll som exempelvis ett träbord. Det viktigaste är att välja ett material som är tåligt och väderbeständigt för att klara av utomhusmiljön.

Hur ska jag underhålla mitt utebord?

Underhåll av utebord beror på vilket material bordet är tillverkat av. För träbord rekommenderas det att regelbundet tvätta och olja in bordet för att skydda det mot väder och vind. Metallbord kan rosta och behöver därför skyddas med en lackering eller ytbehandling. Plast- och glasbord är lättskötta och kan enkelt rengöras med en fuktig trasa. Det är viktigt att läsa tillverkarens skötselråd för ditt specifika utebord.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB