ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Arabia Huvila

Låt din dukning blomma ut med hjälp av porslinet Huvila! Här hittar du bland annat vackra vaser, koppar och tallrikar från serien Huvila av världskända Arabia. Kanske blir Huvila din nya vardagsfavorit och en ny designklassiker?
13 träffar sorterat på

Låt din dukning blomma med Arabia Huvila

2017 lanserades serien Huvila från Arabia. Porslinet blev genast en stor succé och i serien finner du bland annat vackra skålar, tallrikar och kaffekoppar som pryds av Huvilas blomstrande och romantiska mönster, som går i rosa och röda toner. Serien är vacker och mycket enkelt att kombinera med annat enfärgat porslin, från Arabia, som till exempel Arctica som har en vit, minimalistisk och stilren design. Porslinet passar in i de allra flesta hem med sin fina dekor, och är ett givet inslag på dukningen för dig som älskar den lantliga och bohemiska inredningsstilen.

Vem har formgivit mönstret Huvila?

Det är Heini Riitahuhta som har designat Huvila. Hon är en mycket prisad finsk keramiker och formgivare som Arabia tidigare har samarbetat med.

Var kommer inspirationen till Huvila från?

Heini Riitahuhta hämtade mycket inspiration från sin barndom och hennes mormors villa och den atmosfären och trädgården som fanns där. Och den rosa färgen som Huvila kännetecknas och pryds av är mormoderns favoritfärg.

Dekorera med Huvila

I serien finner du även vaser och en mjölkkanna som är vacker att duka upp och dekorera med för en enhetlig dukning. Porslindelarna pryds av samma mönster med vildvuxna rosor, som skålarna och tallrikarna. Den mindre vasen är verkligen vacker att ha mindre snittblommor i, men är minst lika fin på egen hand utan blommor. Vasen är en perfekt gåva att ge bort i inflyttningspresent eller födelsedagspresent, till någon som du vill visa lite extra uppskattning för.

Tål porslinet från Huvila mikrovågsugn?

Ja, samtliga delar från serien Huvila kan användas i mikrovågsugn.

Tål porslinet från serien Huvila maskindisk?        

Ja, samtliga delar från Arabia Huvila kan diskas i diskmaskin, vilket gör porslinet mycket användarvänligt i vardagen, så att du slipper stå och handdiska det efter användning och kan investera din tid i annat, som känns mer värdefullt.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB