ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Varumärken/Bitz/Bitz gastro

Bitz Gastro

Bitz Gastro är en serie med rustikt stengods som vill uppmuntra dig till att äta hälsosammare i din vardag. Här finns allt för dig som vill bli inspirerad av behagliga färgnyanser och som vill duka upp varje måltid riktigt vackert.  
66 träffar sorterat på
12
Sida 1 av 2

Vackert och robust stengods från Bitz Gastro

I serien Gastro från danska Bitz finner du rustikt stengods i vackra färger som verkligen sätter din måltids smaker i fokus. I serien finner du bland annat tallrikar, serveringsfat och skålar.

Därför ska du välja att duka upp med Bitz Gastro-servisen

  1. Tallrikarna är utformade i en mindre storlek så att du lättare kan äta sunt i din vardag och kan duka upp med mindre portioner.
  2. Du får tallrikar med en helt unik design. Delarna i servisen har en reaktiv glasyr så deras utseende kan skilja sig en del åt, vilket ger ett unikt uttryck.
  3. Stengodset som Gastro är tillverkad av är ett mycket tåligt och slitstarkt material. Serien är alltså ett mycket bra exempel på när funktion och vacker design förenas.
  4. Servisen delar i vackra olika färger är mycket enkla att kombinera och matcha med. Duka upp med ljusa färger för en mer vårlik dukning. Eller mixa mörka och ljusa färger för ett spännande möte mellan olika färgnyanser.

Är Gastro-servisen tålig att använda i vardagen?

Ja, Gastro-servisen är mycket tålig i sitt material, vilket är stengods. Gastro tål ugn upp till 220 grader, mikrovågsugn och kan diskas i diskmaskin. Vilket gör servisen mycket användarvänlig och praktisk i vardagen. Dessutom är den vacker för ögat att duka upp med.

Vilka mått finns tallrikarna och faten från Bitz Gastro?

  • Ø21 cm
  • Ø27 cm
  • Ø40 cm

Hur tar man hand om sin Bitz Gastro-servis på bästa sätt?

  • Skölj alltid av tallrikarna och skålarna med en gång efter måltiden så att inte matrester sjunker in. Det kan skada tallrikarnas glasyr och skapa missfärgningar.
  • Hantera din Bitz-servis försiktigt när du plockar ur din diskmaskin och när du ställer in dina tallrikar i köksskåpen så att inte repor och nötningar uppstår.
  • Använd spolglans i din diskmaskin, på så sätt skapas en skyddande hinna på din servis, vilket skyddar den från repor som kan uppstå från besticken. 

Visste du att?

Grundaren bakom Bitz, Christian Bitz jobbar som sundhetsrealist och brinner för sin vision om att hjälpa människor till att bli mer sunda i sin vardag. Vilket seriens tallrikar som har en tydlig tanke i sin design med mindre storlek, verkligen är ett bevis på.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB