ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Varumärken/Born In Sweden

Born In Sweden

Born in Sweden hyllar den svenska livsstilen och vill låta fler ta del av den. Här hittar du design med ett stilrent, skandinaviskt formspråk - ofta med en rolig tvist.
43 träffar sorterat på
12
Sida 1 av 2

Om Born In Sweden

Hos Born in Sweden hittar du funktionella designprodukter som både är trevliga att använda och snygga att se på. Born in Sweden hyllar den svenska livsstilen och vill med sina produkter göra det möjligt för fler att ta del av den.

Born in Sweden grundades av Pascal Charmolu och Kim Vejsholt 2008. Tillsammans med en rad kända designers skapar de vackra och användbara produkter som ger hemmet en touch av Sverige. För Born in Sweden är det viktigt att produkten har en tydlig funktion men också att den har en rolig tvist som får dig att le. Ett bra exempel på detta är Stumpastaken – ljusstaken som är framtagen för att man ska kunna ta vara på gamla ljusstumpar.

Born in Sweden tror på produkter som tål att användas och som du kan åldras tillsammans med. De är därför noga med att välja hållbara material och försöker även att använda återvunna material där det är möjligt.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB