ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Classic Collection Merino

I serien Merino från Classic Collection finner du handvävda ullmattor i mycket hög kvalité. Färgerna går i jordnära och behagliga toner som passar i de flesta rum och miljöer. Hos oss hittar du vackra ullmattor i många olika storlekar som binder samman inredningen i ditt hem.  
43 träffar sorterat på
12
Sida 1 av 2

Handgjorda ullmattor från Classic Collection

I Classic Collections sortiment finner du vackra handvävda ullmattor för hemmets alla rum, som är tillverkade med mycket omsorg och stor skicklighet.

I vilka rum kan man ha mattorna från Classic Collection?

De vackra Merino ullmattorna med sitt levande material kommer definitivt passa in i de flesta rum i ditt hem. Testa dig fram vart du tycker att den passar bäst. Kanske passar den perfekt under soffbordet i ditt vardagsrum eller i din hall?

I Classic Collections sortiment finner du även kuddfodral och plädar tillverkat i högsta kvalité av naturmaterial, som du kan inreda ditt vardagsrum och matcha din matta med.

I vilka färger finns Merino ullmattorna i?

Precis som många andra av Classic Collections textilprodukter går Merino mattorna i behagliga jordnära färger såsom, vitt, naturbeige och grått. Mattkollektionens färgtoner är enkla att matcha med andra textilier.

Care and Fair mattor

Alla ullmattor från Classic Collection är Care and Fair-märkta vilket är en garanti om att mattorna är producerade under rättvisa och hållbara arbetsförhållanden, utan illegalt barnarbete.  

Vikten av rätt matta till ditt hem

Mattor ger en ombonad känsla till ditt hem, skyddar ditt golv från slitage och isolerar mot kyla. I många fall är just mattan den sista detaljen som binder samman din inredning, just därför är det viktigt att välja rätt, gärna med stor omsorg och eftertanke.

Hur tvättas mattorna på bästa sätt?

Professionell mattvätt rekommenderas till din Merino ullmatta. Du kan även hänga din ullmatta på vädring och dammsugen den regelbundet för att den ska hålla sig fin. 

Att tänka på när du köper en ullmatta från Classic Collection

  • En viss variation i utseende kan förekomma när du köper en Merino ullmatta, detta beror på att produkterna är handgjorda.
  • Ull är ett mycket bra materialval till mattor, detta i och med att ull har egenskaper som att det är slitstarkt, smutsavvisande och lättskött.
  • Vissa av Classic Collections ullmattor är vändbara, vilket bidrar till en mångsidighet och genomtänkt funktionalitet i vardagen.
  • Ull är ett känsligt material som kan krympa upp till 3-5 % när det tvättas.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB