ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Varumärken/Demeyere

Demeyere

Demeyere är ett belgiskt varumärke känt för sina stekpannor, kastruller och grytor av högsta kvalitet. Varumärket har funnits i över 100 år och kännetecknas vid sin oslagbara hållbarhet, för att understryka detta har de därför alltid en satt garanti på 30 år på samtliga produkter. Så är du ute efter en ny stekpanna, sauteuse eller gryta så är Demeyere ett varumärke att lägga på minnet!
27 träffar sorterat på  
Popularitet

Om Demeyere

Det hela började 1908 när det belgiska varumärket Demeyere lanserade sin första shop i Belgien, då med ett sortiment av plåtburkar för belgiska kex. Generationer senare har varumärket vuxit till att bli globalt ledande inom kokkärl av rostfritt stål.

Idag används Demeyeres stekpannor, kastruller och kärl av både restauranger och hemmakockar. I sortimentet finns något för alla som uppskattar god design, kvalitet och den senaste teknologin när det kommer till matlagning. Resultatet blir en användarvänlig, energisparande och högpresterande produkt som håller i många år.

Så det är inte så konstigt att Demeyere blivit ledande inom sitt område och att många gärna väljer att investera i deras fantastiska stek- och kokkärl!

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB