ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Varumärken/Grythyttan Stålmöbler

Grythyttan Stålmöbler

Grythyttan är en respekterad tillverkare av högkvalitativa utemöbler med en historia som sträcker sig tillbaka till 1895. Deras möbler, präglade av gediget hantverk och omsorgsfullt utvalda material, är en symbol för svensk sommarlivsstil. Här hittar du Grythyttan möbler och Grythyttan stolar med tydlig passion för hållbarhet och innovation!
164 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
5
Sida 1 av 5

Vad är historian bakom Grythyttan Stålmöbler?

Grythyttan är en historisk möbeltillverkare med anor från 1895, när familjen Lindqvist började tillverka hästskor. Sonen Artur Lindqvist tog sedan över familjeverksamheten och började utforska nya vägar för möbeltillverkning. Hans vision var att skapa funktionella och vackra möbler inspirerade av den samtida funktionalismen.

Hur kom Grythyttan A2 stol till?

År 1930 introducerade sonen Artur Lindqvist den ikoniska A2-stolen vid Stockholmsutställningen, som sedan följdes av ett komplett utemöbelprogram för trädgården. Grythyttan Stålmöbler blev snabbt synonymt med svenskt sommarliv och deras arv lever än idag vidare i varje skapelse.

Varför ska jag välja utemöbler från Grythyttan Stålmöbler?

Grythyttans möbler är kända för sitt gedigna hantverk och högkvalitativa materialval. Tillverkningen sker med stor noggrannhet och precision. Varje möbel är ett resultat av skickligt hantverk och tillverkas med varsam hand för att säkerställa att Grythyttans arv och historia lever vidare.

Vad är hemligheten bakom Grythyttan stolar?

Hemligheten bakom stolarnas karakteristiska gung ligger i det omsorgsfullt tillverkade stativet, vilket ger en unik och bekväm sittupplevelse.

Hur arbetar Grythyttan med hållbarhet?

Grythyttan strävar efter ett hållbart skogsbruk genom certifiering och miljömärkning av sina produkter. Genom samarbeten med organisationer som FSC® och PEFC™ garanterar de att deras trädetaljer är av högsta kvalitet och håller måttet ur både socialt och miljömässigt perspektiv. De arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan och använder endast hållbara material i tillverkningen av sina produkter.

Vad har Grythyttan för vision och filosofi?

Grythyttan Stålmöbler har en stark koppling till sitt ursprung i skogen och arbetar med att skapa möbler av högsta kvalité och hållbarhet. Genom att integrera traditionellt hantverk med moderna tillverkningsmetoder är Grythyttan en ledande aktör inom möbelbranschen. De har en stark passion för hållbarhet och en ständig strävan efter kvalitet och innovation!

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB