ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

House Doctor Opal

Ge dina rum i hemmet ett behagligt och trivsamt ljus med eleganta lampor från serien Opal för House Doctor. Här hittar du seriens ståtliga taklampor och bordslampor i en minimalistisk stil. Vilken blir din nya favorit?
3 träffar sorterat på

House Doctor Opal

En förutsättning för ett tryggt och mysigt hem är att ha rätt typ av belysning. House Doctor har verkligen tagit fasta på detta i sin lampserie Opal som är mycket omtyckt och populär. Med lamporna från serien kan du enkelt skapa ett trivsamt ljus till dina rum.

Vad kännetecknar serien Opals design?

Lamporna har en minimalistisk design med en ovalt designad glaskupa i en behaglig form. Den klassiska och stilrena designen gör verkligen att lampan passar in i många hem, oavsett ifall du föredrar art deco-stilen eller den skandinaviska inredningsstilen.

I vilket material är lamporna tillverkade?

Glaskuporna är munblåsa, vilket gör att varje lampa blir unik i sin design. Taklamporna har vackra mässingdetaljer på sockeln som bidrar med en känsla av modernitet, vilket blir en elegant detalj till lampans helhet.

House Doctor Opal-taklampa

Taklampan finns med antingen en vit glaskupa eller som är grå-genomskinlig. Lampan har en lång sladd så att du kan enkelt kan reglera lampans höjd. Den gör sig utmärkt i vardagsrummet eller i hallen och är snygg i både högre och lägre höjd.

Finns taklampan i olika storlekar?

Ja, Opal-taklampan finns i följande två storlekar.

  • Ø22 cm
  • Ø30 cm

Obs! Det medföljer en takkopp till montering men du bör köpa till en ljuskälla. 

House Doctor Opal-bordslampa

I serien finns även en bordslampa med en minimalistisk design i vitt opalglas och med en lampfot i kontrasterande material i keramik och mässing. Resultatet av det intressanta materialmötet blir en lampa med ett stilrent intryck, som passar utmärkt på ditt fönsterbräde eller nattduksbordet.

Tips och inspiration inför ditt köp av nya lampor från House Doctor

För att göra din heminredning mer enhetlig kan du kombinera bordslampan med taklamporna från Opal-serien. Du kan också kombinera flera taklampor i olika höjd och storlekar för en egen och unik look.

En annan lampserie från House Doctor som är snygg att kombinera ihop med Opal är Twice, som har en liknande design och formspråk.

Hur rengör man sina Opal-lampor?

Du kan enkelt rengöra dina lampor med en torr eller fuktig trasa.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB