ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Varumärken/Iittala/Iittala tallrikar

Iittala tallrikar

Iittala är ett välkänt finskt varumärke som är känt för sin eleganta design och högkvalitativa glas, porslin och bestick. På Nordic Nest hittar du ett brett urval av Iittalas tallrikar i olika färger och mönster, som passar perfekt för både vardag och fest.
94 träffar sorterat på
1
...
3
Sida 1 av 3

Iittala tallrik

Iittala tallrikar är inte bara vackra och stilrena, de är också mycket funktionella och hållbara. Tillverkade av högkvalitativt porslin, tål de höga temperaturer och är lätta att rengöra. Du hittar tallrikar i olika storlekar och former som passar till alla typer av mat, från små förrätter till stora huvudrätter.

Iittala tallrikar finns i många olika färger och mönster, vilket gör det enkelt att hitta en som passar din personliga stil och inredning. Iittalas mest populära serie är deras Teema-serie, som har en minimalistisk design som passar in i alla kök. Men om du vill ha något mer färgglatt och lekfullt kan du välja mellan mönster som Taika eller Kastehelmi.

Iittala tallrikar är inte bara praktiska att använda, de är också vackra att titta på. Många av tallrikarna har en subtil design som ger dem en extra touch av elegans och stil. De är perfekta att använda till middagar och fester, men också till vardags när du vill ge din måltid en extra touch av lyx.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB