ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

SISTA CHANSEN Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Iittala Kartio

Ett ikoniskt glas – Serien Kartio är formgiven av Kaj Franck och lanserades 1958. Franck som är ett stort namn inom finsk formgivning, ville skapa ett glas som fångade den perfekta balansen mellan material och geometrisk form. Resultatet blev Kartio som är ett utmärkt exempel på hållbar formgivning.
19 träffar sorterat på  
Popularitet

1958 förverkligade Kaj Franck sin vision av att skapa ett glas som enbart fokuserade på det essentiella genom en perfekt balans mellan material och geometrisk form. Resultatet är den tidlösa Kartio-serien som gjorde Kaj Franck känd som samvetet inom finsk formgivning tack vare Kartios tidlösa design och fina material som ser bortom trender och tål att användas i vardagen.

Det omtyckta Kartio-glaset har kommit att bli en stor favorit hos många designälskare. Dess enkla och stilrena design gör Kartio till ett utmärkt glas att duka med – både till vardag och fest. Kartio dricksglas kommer i en rik färgpalett som vittnar om Iittalas kunskap inom färgat glas och som kan kombineras på flera härliga sätt!

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB