ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Varumärken/Kid's Concept

Kid's Concept

Kid’s Concept är ett svenskt företag med passion för att skapa stilfulla barnmöbler och inredningsdetaljer samtidigt som de låter barn vara barn. Hos oss på Nordic Nest kan du hitta ett brett sortiment av Kid’s Concepts produkter.
81 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
3
Sida 1 av 3

Kid's Concept – lek och inredning för de små

Kid's Concept grundades 2007 för att fylla tomrummet av möbler i barnstorlek på marknaden, samtidigt som passionen om att skapa produkter som ´´låter barn vara barn’’ var stor. Med Kid's Concepts produkter bidrar du till att förenkla livet kring barnen och ge dem en trygg och glädjefylld barndom samtidigt som lek uppmuntras.

En av grunderna till Kid's Concepts framgång är deras arbete med koncept och serier där alla stolar, , skåpoch leksaker följer samma formspråk beroende på serien. Detta gör att du som förälder inte behöva lägga tid på att få inredningen att matcha.

Hur arbetar Kid's Concept med hållbarhet?

För Kid’s Concept är det viktigt med ett närvarande hållbarhetstänk och säkerhetstänk i allt från deras designprocess till produktion. Genom att använda miljövänliga material som exempelvis FSC-märkt trä har ett långsiktigt arbete påbörjats med mål att skapa funktionell, tidlös och hållbar inredning som belastar miljön så lite som möjligt, samtidigt som de är giftfria och säkra för barn att använda.

FSC-certifierat trä

Många av Kid's Concepts soffor, hyllor och bord tillverkas av FSC-certifierat trä. FSC är en förkortning för Forest Stewardship Council och är en oberoende internationell medlemsorganisation som arbetar för ett miljöanpassat, samhällsnyttigt och hållbart skogsbruk. Certifieringen garanterar att träråvaran kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk med regler som skyddar djur- och växtliv och som garanterar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB