ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Varumärken/Marimekko/Marimekko påslakan

Marimekko påslakan

Upptäck vårt sortiment av Marimekko påslakan, kända för sitt ikoniska design och högkvalitativa material. Varje påslakan är skapat med största omsorg och känsla för detaljer, för att ge ditt sovrum en unik touch av skandinavisk design. Vi erbjuder en mängd olika mönster och färger, från de mest klassiska till de mest lekfulla, så att du kan hitta det perfekta Marimekko påslakanet för din stil och smak.
16 träffar sorterat på

Marimekko påslakan

Marimekko påslakan är ett måste för alla som uppskattar skandinavisk design. Med en lång tradition av kreativitet och hantverk, är Marimekko ett varumärke som är känt över hela världen för sina unika mönster och högkvalitativa textilier. Vårt sortiment av Marimekko påslakan inkluderar ett brett utbud av mönster och färger, från de mest klassiska och subtila, till de mest livfulla och uttrycksfulla. Oavsett vilken stil du söker efter, så finns det en Marimekko påslakan som passar just dig.

Varje Marimekko påslakanset är tillverkat med högsta kvalitet och omsorgsfullt designat för att ge dig en bekväm och avkopplande sömnupplevelse. Tillverkade av mjuk och hållbart bomull, ger våra Marimekko påslakan en lyxig och mjuk känsla mot huden. Dessutom är de enkla att underhålla och tvätta, vilket gör dem till en idealisk investering för alla som vill ha både stil och funktionalitet.

För att välja rätt Marimekko påslakan är det viktigt att tänka på både färg och mönster. Om du föredrar en subtil och minimalistisk stil, kan du välja ett påslakanset i en enfärgad nyans som passar bra ihop med resten av din inredning. För en mer uttrycksfull och livfull stil, välj ett Marimekko påslakanset med ett av deras karaktäristiska mönster, som till exempel deras blommiga Unikko-mönster.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB