ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

NJRD Lines

Den vackra porslinsserien Lines från det svenska varumärket NJRD har en grafisk och funktionell design i kvalitativa material. Hos oss som exklusiva återförsäljare hittar du ett unikt sortiment för dagens alla måltider och årets alla tillfällen.
61 träffar sorterat på  
Popularitet
12
Sida 1 av 2

Lines från NJRD - en serie med distinkt design

Delarna i den kvalitativa porslinsserien Lines från det svenska varumärket NJRD har en subtil men distinkt design och utmärker sig bland annat genom de karaktäristiska nedsänkta linjerna som serien har fått sitt namn från och som du hittar i olika antal på varje produkt. Dessa taktila linjer gör dukningen mer levande och är något du gärna kommer dra fingrarna över när du håller i en kopp kaffe om morgonen. Serien Lines har ett vackert grafiskt formspråk med rena linjer som passar in i ditt hem oavsett inredningsstil.

Flera av delarna i serien Lines har en snygg kontrast mellan det blanka och det matta, där ytan som maten eller drycken vidrör är glansig medan övriga produkten är matt. Dels för att det ska ge en len och härlig känsla när du vidrör porslinet och dels för att du ska få ett bättre grepp när du dukar. Här är funktionalitet och bestående design i perfekt balans – precis vad NJRD strävar efter.

Den taktila känslan i den lena ytan och i de nedsänkta linjerna i kombination med materialvalen och de snygga kontrasterna mellan blankt och matt gör att produkterna i Lines-serien får en självklar plats i ditt hem och därmed hjälper dig att ständigt skapa nya skandinaviska ögonblick.

Lines-servisen – för skandinaviska stunder

Serien Lines från NJRD är framtagen för att kunna användas till dagens alla måltider, både till vardags och vid speciella tillfällen. Allt för att porslinet ska bli en naturlig del av ditt liv och ditt hem och vara med i skapandet av fler skandinaviska stunder varje dag, ensam eller i gemenskap med vänner och familj. Mellan måltiderna kan du med fördel låta ditt Lines-porslin stå framme i köket som vackra inredningsdetaljer helt på egen hand.

Lugna färger som är vackra att kombinera

Produkterna i serien Lines från NJRD går i en lugn färgskala med inspiration från den skandinaviska naturen och dess vackra ljus. De fina färgerna är framtagna för att kunna mixas och matchas precis som du själv önskar.

Vilka delar ingår i serien Lines?

Serien Lines från NJRD består av flera olika delar som du kan använda var för sig eller kombinera med varandra för en röd tråd i din dukning. I serien Lines ingår följande delar:

  • Muggar
  • Assietter
  • Tallrikar
  • Skålar
  • Tekanna
  • Mjölkkanna
  • Sockerskål

Tåliga naturmaterial som håller över tid

Lines-produkterna från NJRD är tillverkade av tåligt vitroporslin som är mycket hållbart över tid. På locken till tekannan, mjölkkannan och sockerskålen finns dessutom en vacker liten trädetalj som för tankarna till naturen. De hållbara materialen i kombination med den bestående designen i det grafiska formspråket gör att du har en servis som kommer vara med dig i skapandet av fler skandinaviska stunder under lång tid framöver, vilket är precis det som NJRD strävar efter i alla sina designprodukter.

Formgivarna bakom Lines från NJRD

Serien Lines från NJRD är formgiven av Carl Philip Bernadotte och Oscar Kylberg, som tillsammans bildar designerduon Bernadotte & Kylberg. Formgivarduon har i Lines-serien jobbat lika mycket med den funktionella designen som med de rena linjerna i den grafiska utformningen, med inspiration från den skandinaviska naturen i form av de lugna färgerna.

Ta hand om din Lines-servis

Alla porslinsdelar i serien Lines från NJRD tål mikrovågsugn samt maskindisk med undantag av locken på tekannan, mjölkkannan och sockerskålen då de har en vacker liten detalj i trä som inte tål att upphettas och som behöver diskas för hand. Ta väl hand om ditt Lines-porslin, så kommer det vara med dig i skapandet av fler skandinaviska ögonblick under lång tid framöver.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB