ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

GLAD MIDSOMMAR Fira med upp till 50%*

Varumärken/Orrefors/Orrefors vaser

Orrefors vas

Orrefors är känt för sin eleganta och stilrena design, och dess vaser är inget undantag. Vårt sortiment innehåller ett brett utbud av Orrefors vaser, från små och enkla till stora och spektakulära. Varje vas är tillverkad av högkvalitativt glas och har en unik och vacker design som gör den till en perfekt inredningsdetalj i hemmet.
49 träffar sorterat på
12
Sida 1 av 2

Orrefors vas

För de som söker eleganta och vackra vaser för sina blommor är Orrefors vas den självklara valet. Orrefors är ett svenskt märke som är känt för sin höga kvalitet och sin innovativa design. Deras vaser är tillverkade av finaste kristall och är vackra att se på både med och utan blommor.

Välj en Orrefors vas för att skapa en känsla av elegans i ditt hem. Varje vas har sin unika form och stil, vilket gör att du enkelt kan hitta en som passar din inredning perfekt. För en mer modern känsla kan du välja en vas med ett rent och enkelt formspråk, medan en mer klassisk vas passar bra i mer traditionella miljöer.

Orrefors vaser finns i olika storlekar, från små enkla vaser som passar bra på en hylla eller en fönsterbräda, till större vaser som kan bli en central punkt i ett rum. De är perfekta som presenter till någon du tycker om, eller som en gåva till dig själv för att lyfta din inredning till nästa nivå.

Med en Orrefors vas får du en tidlös och vacker dekoration som du kommer att ha glädje av i många år framöver. Upptäck vår samling av Orrefors vaser på Nordic Nest och välj din favorit.Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB