ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Varumärken/Pimpernel

Pimpernel

Pimpernel är kända för sina glasunderlägg och bordstabletter i stabil och tålig kvalitet med motiv i många olika stilar. Du hittar bland annat romantiska blommor, eleganta klassiska mönster, charmiga djurporträtt och reklamtryck i retrostil.
20 träffar sorterat på  
Popularitet

Om Pimpernel

Pimpernel har sedan det grundades 1933 legat i framkant av utvecklingen av glasunderlägg och bordstabletter som tål daglig användning, samtidigt som de har iögonfallande vackra motiv. Tillsammans med deras brickor, kökstextil, muggar och andra tillbehör i samma stil är det lätt att duka riktigt fint, oavsett om det gäller en vardagsfrukost eller en söndagsmiddag.

Pimpernels designresa började med att Will George fick en idé om att ta tillvara på spillmaterial från produktion av transportlådor. Lådorna byggdes för att skeppa whiskeyflaskor från Skottland till USA. I lådorna sågades runda hål för flaskornas botten och hals, och av de runda plywoodbitarna som sågats ut skapades företagets första glasunderlägg. När möbelindustrin senare började tillverka möbler med eleganta men värmekänsliga ytor utvecklade Will verksamheten till att även göra värmetåliga bordstabletter. Även idag är värmetåligheten en framträdande kvalitet, underläggen tål temperaturer upp till 100 grader.

Bland motiven hittar du till exempel många varianter av blommor, djurbilder i engelsk lantstil och illustrationer som passar årets olika högtider.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB