ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

Inredning/Badrumstillbehör/Tandborsthållare

Tandborsthållare

Tandborsthållare utgör en dekorativ i varje badrum, och fyller även en funktionell roll. Hos oss finner du ett stort utbud av tandborstmuggar av hög kvalitet från kända varumärken för barn och vuxna.
81 träffar sorterat på  
Popularitet
1
...
3
Sida 1 av 3

Tandborsthållare – praktiska och dekorativa tillbehör

En tandborstmugg är lika praktisk som den är vacker i badrummet. Det är ett perfekt tillbehör för att hålla tandborstar, tandkräm och sminkartiklar. Här hittar du ett stort utbud av tandborsthållare från kända varumärken, som passar både barn och vuxna.

Vilka tandborsthållare är mest populära?

Hos Nordic Nest hittar du ett stort utbud av tandborsthållare från kända varumärken som House Doctor, ferm LIVING, samt blomus

Topp tre mest populära varumärken inom tandborsthållare

  1. Brabantia
  2. Meraki
  3. Zone Denmark

Hur ska jag tänka när jag väljer tandborsthållare och tandborstmugg?

Trots att en tandborsthållare främst fyller en praktisk funktion, så är det även en dekorativ detalj i badrummet. Det viktigaste är så klart att den passar i storlek. Om det finns risk att ditt tandborstglas kan trilla ner på grund av barn eller husdjur så bör du även tänka på att den är tillverkad i ett material som tål att falla från en hög höjd. Till exempel finns det tandborsthållare som är tillverkade i aluminium, akryl och annan plast. Vi säljer även en mängd olika tandborstmuggar i keramiska material som porslin.

Det är även en fördel om tandborsthållaren passar in i badrummet för att skapa rätt atmosfär. Hos oss finns ett stort utbud av tandborsthållare i stilrena designer.

Vart ska tandborsthållaren placeras?

Givetvis är det en fördel om tandborsthållaren står i närheten av handfatet, så att du har tandborsten nära till hands när denna ska användas. Många väljer att låta tandborstmuggen stå på handfatet, så att tandborsten kan torka i frisk luft. Tänk även alltid på att låta tandborsten stå upprätt, så att vatten kan rinna av borsthuvudet.

Om tandborstglaset är till för sminkprodukter så spelar det inte lika stor roll att de får tillgång till frisk luft, och det går alldeles utmärkt att placera hållaren i ett skåp.

Det finns även tandborsthållare för vägg. Med en sådan lämnas mer utrymme på handfatet och i badrumsskåpet. Dessutom minskas risken för att tandborsthållaren välts omkull.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB