30 DAGAR ÖPPET KÖP

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

TRENDFEST 10-50% på nästan allt*

Vardagsrum hos Audo Copenhagen med JWDA bordslampa, svart hylla och vaser.

Låt oss presentera Audo Copenhagen

De framstående varumärkena inom dansk design, MENU och by Lassen, slår sig samman för att bilda ett och samma varumärke i den spännande lanseringen av Audo Copenhagen. Även om namnet förändras, kan du lita på att samma ikoniska design kvarstår. Välkommen att lära känna Audo Copenhagen.
1 juni 2023
Dela artikel

MÖT AUDO COPENHAGEN – NYTT DESIGNVARUMÄRKE ATT DRÖMMA OM

Stilla ditt inredningshjärta, MENU och by Lassen går samman och bildar ett nytt designvarumärke för oss att förälska oss i, nämligen Audo Copenhagen. Genom att kombinera över ett århundrade av dansk designtradition med ett modernt formspråk, har Audo Copenhagen ambitionen att föra vidare skandinavisk design till en ny generation av designälskare. Audo Copenhagen andas en ny era där det bästa av två världar blir ett.

Avskalat och minimalistiskt vardagsrum från Audo Copenhagen med plinth travertin soffbord och gråa soffor.
Audo CopenhagenPlinth soffbord
19 962 kr
Bottle Grinders från Audo Copenhagen, tidigare MENU, i puderrosa på mörkt matbord.
Audo CopenhagenBottle Grinder kryddkvarn 2-pack
955 kr

VARUMÄRKET SOM GAV DIG BOTTLE GRINDER

Med en fascination för hur människor och utrymmen kan förenas med design, har MENUs (nu Audo Copenhagen) inställning till design alltid varit rotad i skapandet av inredningsdetaljer som utgår från vardagens behov och med fokus på kvalitativa material.

Idag återfinns MENUs design i många hem runtom i världen och kanske är de mest kända för Bottle Grinder och numera en modern klassiker - lampan JWDA. Varumärkets varierade portfolio fortsätter besvara och bemöta de frågor som uppstår I det moderna livet. Audo Copenhagens designfilosofi förenar deetta och vidareutvecklar denna moderna anda för att fortsätta utmana morgondagens design.

EN TITT IN I VÄRLDEN DU TIDIGARE KÄNDE SOM BY LASSEN

By Lassen skapades med en enda vision i huvudet – att föra vidare bröderna Lassens design till nästa generation av designälskare. Lassen bröderna var pionjärer för sin tid och en av de första designers som introducerade funktionalism till dansk design. Med djupa rötter i dansk designhistoria, fortsätter berättelsen om Lassen och deras design vidare in i Audo Copenhagen.

Kubus ljusstake 4 från by lassen är numera en del av varumärket Audo Copenhagen - här på ett soffbord i trä med bokhylla bakom.

FRAMTIDEN VILAR I AUDO COPENHAGEN

Nu när ett nytt kapitel tar form i inredningsvärlden och två ikoniska varumärken slås samman till ett, har Audo Copenhagen alla förutsättningar för att befästa sin roll inom skandinavisk design i världen. Med över ett århundrade av dansk designhistoria bakom sig, blir Audo Copenhagen bron mellan dåtid och framtid i ny, spännande design.

PRODUKTERNA DU KÄNNER & ÄLSKAR – NU FRÅN AUDO COPENHAGEN

MENU och by Lassen (nu Audo Copenhagen) har bidragit med en och annan designklassiker till våra hem.

Bottle Grinder

Salt- och pepparkvarnen Bottle Grinder har kommit att bli synonymt med MENU. De flaskformade kvarnarna kombinerar funktionell design med taktil yta som bjuder in till mer lekfulla och stilrena måltider.

Grå och vita Bottle Grinders från Audo Copenhagen, tidigare kända som Menu.

Bottle Grinder, Audo Copenhagen

Ikonisk design för vardagen - salt- & pepparkvarnen Bottle Grinder hör till det stilrena, skandinaviska hemmet.

Carrie lampa i svart från Audo Copenhagen, tidigare MENU på en uteplats med svart porslin på utebord.

Carrie lampa, Audo Copenhagen

Lys upp mörka vrån & rum vart och när du än vill med portabla Carrie.

Carrie lampan

Portabel belysning har tagit inredningsvärlden med storm de senaste åren och lampan Carrie är inget undantag. Den stilrena designen med det bågformade handtaget och eleganta klotet i opalglas utstrålar ett sofistikerat sken och är vad som gjort denna lampa till en lysande favorit på balkongen, i trädgården eller i mörka vrån i hemmet.

Kubus ljusstake

1962 designade Mogens Lassen den numera ikoniska Kubus ljusstaken och därmed också början på by Lassen (nu Audo Copenhagen. Mogens tillbringade år med att rita, utveckla och matematiskt räkna på hur Kubus skulle se ut givet ett par satta matematiska ekvationer.

Audo Copenhagen förenar minimalistiskt formspråk med gediget designarv, som i Kubus ljusstaken som först designades 1962.

JWDA bordslamp, Audo Copenhagen

Lys upp med moderna belysningsklassikern JWDA.

JWDA Lampan

JWDA togs fram år 2014 och blev snabbt en designklassiker. Denna älskade lampa är designad av Jonas Wagell som inspirerades av de rena linjerna i traditionella oljelampor. Och visst syns det? Den minimalistiska formen med dimmerbara ratten I mitten finns i flera utföranden och är numera ett självklart inslag i våra hem.

Kubus skål i svart från by Lassen, nu Audo Copenhagen.
Audo CopenhagenKubus skål liten
1 211 kr
Kubus Lines ljusstake i svart från Audo Copenhagen, tidigare by Lassen i ett avskalat vardagsrum med bokhylla i trä.
Audo CopenhagenLine ljusstake
1 241 kr
JWDA golvlampa i travertin från Audo Copenhagen, tidigare kända som MENU i stirent vardagsrum med travertin sidobord och vas på bordet.
Audo CopenhagenJWDA golvlampa
15 267 kr
Stance vas i brons från Audo Copenhagen, tidigare känt som MENU i stilrent och murrigt vardagsrum.
Audo CopenhagenStance vas 40 cm
2 295 kr

Med produkter som Bottle Grinder, Kubus, JWDA och Ingeborg i portfolion känns framtiden ljus för designvärldens nya stjärna - Audo Copenhagen.

Foto: Audo Copenhagen

Rebecca Sparling
Skribent

Upptäck Audo Copenhagen

Se mer

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2023 Copyright Nordic Nest AB