ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Produkter
Annat
Inspiration & Tips/Inredningstips/"What I bought" vs "How I styled it" - influencern @homebynickys 7 inredningsfavoriter
Influencern @homebynicky har gjort ”What I bought” vs ”How I styled it” och har stylat vardagsrummet med Lato bord från &Tradition tillsammans med Sphere vas från By On.

"What I bought" vs "How I styled it" - influencern @homebynickys 7 inredningsfavoriter

Nicky Behshad även känd som @homebynicky har en stor passion för inredning där hennes inspirerande Instagramkonto växer varje dag på grund av hennes glädjespridande content och kreativa ådra. Inspireras av hur Nicky stylat hennes sju inredningsfavoriter här!
Tisdag 15 mars 2022
Dela artikel
Influencern @homebynicky har gjort ”What I bought” vs ”How I styled it” och har stylat vardagsrummet med Sandstone ullpläd från Scandi Living tillsammans med Sphere vas från Ferm Living.

Nicky Behshad även känd som @homebynicky på Instagram inspirerar sina följare med inspirerande och glädjespridande content samt kreativa DIYs.

7 INREDNINGSFAVORITER AV @HOMEBYNICKY:

  1. Lato sidobord från &Tradition
  2. Ripple long drink glas från Ferm Living
  3. Sphere vas från By On
  4. Arum bordslampa från Ferm Living
  5. Kizu bordslampa från New Works
  6. Kastanj-skål från Mette Ditmer
  7. Club vägglampa från House Doctor

1. LATO SIDOBORD FRÅN &TRADITION

- Småbord behövs i alla hem och kan användas bredvid sängen till bordslampan, som komplement till soffbordet för att ställa av kaffekoppen, eller som avlastningsbord till nycklarna vid dörren. Placeringen av Lato-bordet vid sidan av soffan gör så att jag alltid har mina snacks nära till hands, berättar Nicky.

Influencern @homebynicky har gjort ”What I bought” vs ”How I styled it” och har stylat vardagsrummet med Lato bord från &Tradition, Sandtone ullpläd från Scandi Living och Ripple long drink glas från Ferm Living.

Gör som Nicky och dekorera ditt vardagsrum beigt ton-i-ton med Lato sidobord från &Tradition tillsammans med mjuka Sandstone ullpläd från Scandi Living som är två av Nickys inredningsfavoriter.

2. RIPPLE LONG DRINK GLAS FRÅN FERM LIVING

Ripple-glasen är en stor favorit i många hem och likaså hos Nicky där hon berättar att:

- Dessa glas är inte bara eleganta och ursnygga, utan är mina absoluta favoriter när det kommer till dinner for four. Då alla fyra glas har olika höjder på nedre delen är det lätt att hålla koll på vilket glas som är vems när man flyttar kvällen från middagsbordet till soffan.

Influencern @homebynicky har gjort ”What I bought” vs ”How I styled it” och har stylat vardagsrummet med Ripple long drink glas från Ferm Living.

Fyll dessa festliga Ripple glas från Ferm Living med en god islatte som Nicky har gjort här, eller varför inte låta glaset fyllas med en god drink vid festliga tillfällen?

3. SPHERE VAS FRÅN BY ON

Nickys nästa inredningsfavorit är en pampig vas från By On där hon menar att:

- Denna vas rymmer gigantiska buketter lika fint som enstaka kvistar men gör sig även fin helt tom som dekoration i hemmets alla rum.

Influencern @homebynicky har gjort ”What I bought” vs ”How I styled it” och har stylat vardagsrummet med Sphere vas från By On med Sandstone pläd från Scandi Living i bakgrunden.

Sphere vas från By On är en av Nickys favoriter där hon har stylat den med en fin blomsterbukett, hur fint blir inte det!

STYLA SOM NICKY

4. ARUM BORDSLAMPA FRÅN FERM LIVING

5. KIZU BORDSLAMPA FRÅN NEW WORKS

- Ett rum ska ha flera ljuspunkter, så var aldrig rädd för att lägga till en bordslampa i ett rum som redan har en golvlampa, en taklampa och en vägglampa. Två av mina favoriter här hemma är Arum från Ferm Living och Kizu från New Works som kan användas som statement-piece på en skänk, på sängbordet eller i fönstret, berättar Nicky.

Influencern @homebynicky har gjort ”What I bought” vs ”How I styled it” och har stylat vardagsrummet med Arum bordslampa från &Tradition på ett DIY sidobord av Nicky.

Nicky gör många DIYs på sin Instagram som följarna uppskattar. Här har hon snickrat ihop ett sidobord där Arum bordslampa passar perfekt som läslampa.

Influencern @homebynicky har gjort ”What I bought” vs ”How I styled it” och har stylat sovrummet med Kizu bordslampa från New Works tillsammans med Fumiko kopp och Fumiko skål från By On.

Gör som Nicky och dekorera ditt sängbord med Kizu bordslampa och en kopp från By On som är perfekt till morgonkaffet!

6. KASTANJ-SKÅL FRÅN METTE DITMER

Skålar kan ha många användningsområden i ditt hem där Nicky berättar att:

- Skålar inte alltid behöver vara traditionella och anpassade för soppa, utan en dekorativ skål i en unik form kan användas till kakor lika väl som till prydnad i bokhyllan eller på matbordet.

Influencern @homebynicky har gjort ”What I bought” vs ”How I styled it” och har stylat matplatsen med Art piece kastanj-skål från Mette Ditmer bredvid Stoff Nagel ljusstake och Louise Roe Balloon vas.

Dekorera bordet med denna unika skål från Mette Ditmer och matcha den med andra inredningsdetaljer för ett snyggt stilleben.

7. CLUB-VÄGGLAMPA FRÅN HOUSE DOCTOR

- Club-vägglampan sitter perfekt över soffan, fåtöljen eller sängen då ljuset enkelt kan riktas beroende på användningsområde och är inte bara funktionell utan fungerar lika bra som dekoration.

- En snygg vägglampa sätter inte bara stämningen med den perfekta mysbelysningen, utan pryder väggen lika vackert som en tavla, avslutar Nicky.

Influencern @homebynicky har gjort ”What I bought” vs ”How I styled it” och har stylat hallen med Club-vägglampa från House Doctor tillsammans Balance ljusstake i svart från Ferm Living.

Nickys sista inredningsfavorit är denna vägglampa som enligt henne pryder väggen lika vackert som en tavla.

Vilken av Nickys inredningsfavoriter är din favorit?

Se mer av Home by Nicky här!

Text: Linnéa Axelson

Foto och styling: Nicky Behshad - @homebynicky

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB