ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Kavlar

Kavlar

Kaveln är praktisk att ha både vid bakning och matlagning. Med den kavlar du ut bulldegen, pajdegen eller pizzadegen på ett enkelt sätt så degen bli platt och får en jämn tjocklek. Här hos oss hittar du kavlar i olika former och storlekar från kända varumärken.
4 träffar sorterat på  
Popularitet

Kavel – praktiskt verktyg vid bakning

En kavel ett perfekt verktyg att använda för att kavla ut en deg vid exempelvis bakning eller matlagning. Vi har flera sorters kavlar i olika träslag och former, vilket gör att de fungerar bra till olika ändamål. Här hos oss hittar du olika kavlar som passar till alla tillfällen från välkända varumärken så som Kockums Jernverk.

Vilken kavel ska man köpa?

Vilken kavel du bör välja beror på vad du har för behov i köket. En träkavel är den vanligaste och enklaste kaveln som fungerar bra till de flesta tillfällena. Ofta förekommande är en vanlig brödkavel eller bakkavel med handtag. De smidiga handtagen gör den perfekt att använda till bakning av bullar och bröd. Såklart går denna kavel bra att använda till pizzadeg och pastadeg också, men här passar en kavel utan handtag extra bra. Det gör att man har full koll på hur mycket tryck man lägger på degen och därför kan man få den extra jämn och fin.

Vad används en kavel till?

En vanlig brödkavel eller bakkavel är tillverkad i trä och har handtag. Den är smidig att använda vid bakning, oavsett om du ska baka mycket eller lite bröd och bakverk.

En annan sorts kavel i trä är en fransk eller bikonisk kavel. Detta är en kavel utan handtag som ser ut som en träcylinder. Den fungerar bra till pizza- och pastadeg och tack vare dess form är det lätt att kavla ut degen med bra kontroll.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB