ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

BARA IDAG 25% på överkast från Scandi Living*

Barnstolar

Här kan du utforska vårt urval av stolar och pallar för barn och barnrummet. Vi erbjuder barnstolar i olika storlekar, färger och stilar från populära varumärken.
68 träffar sorterat på  
Popularitet
12
Sida 1 av 2

Barnstolar – Vacker och praktisk inredning

En barnstol kan komma i många färger och designer. En vacker barnmatstol är dock inte bara skön att sitta på, utan medverkar i skapandet av rätt atmosfär i hemmet. Här kan du utforska vårt urval bestående av praktiska och fina barnstolar.

Vilka barnstolar är mest populära?

Det är viktigt för oss att barnstolarna håller god kvalitet, så att dessa kan förbli fina inredningsdetaljer under en lång tid framöver. Hos oss finner du därför barnstolar från kända och respekterade varumärken.

Topp tre mest populära varumärken inom barnstolar

  1. Fritz Hansen
  2. ferm LIVING
  3. Stolab

Hur stor ska barnstolen vara?

Den primära funktionen för en barnstol eller barnpall är givetvis att sitta på. Vissa barnstolar är lägre, och passar bra i barnrummet för att barnet ska kunna sitta. Vissa barnstolar är däremot högre, och passar bra vid ställen som mest är anpassade för större personer. Ett sådant exempel är matbordet, där en barnmatstol kan vara nödvändig för att barnet ska nå upp.

Vilka andra användningsområden har en barnstol?

En barnstol är som sagt främst till att kunna sitta på. Barnmatstolar är dock inte bara praktiska, utan kommer ofta i mycket vackra designer och färger, och utgör på så sätt fina inredningsdetaljer. En barnstol eller barnpall fungerar även fint att placera föremål på, som exempelvis böcker eller barnets favoritgosedjur. Man kan alltså använda stolarna till mer än att enbart sitta på.

Vad ska man tänka på när man köper en barnstol?

Eftersom primärfunktionen för en barnstol är att kunna sitta på, så är det viktigt att först ta hänsyn till storleken. Bredd och längd är viktigt för att försäkra sig om att stolen får plats i rummet den ska stå i. Höjden är viktig att ta hänsyn till så att den fungerar till sitt syfte. Ska den finnas vid matbordet så bör den vara högre, och om den i stället ska användas vid ett mindre skrivbord så kan det vara bra om stolen kan placeras under bordet när den inte används.

Färgen på stolen är viktig att ha i åtanke, så att den passar in bra med omgivningen, och kanske utstrålar ett lugn till barnet.

Populära filtreringar

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB