ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Allt för utelivet

By Rydéns Gross

Med sin unika och exklusiva design blir lamporna från Gross-serien ett riktigt utropstecken i ditt hem. Hos oss hittar du vackra lampor i olika färger och storlekar från Gross som verkligen adderar någonting extra.
17 träffar sorterat på

Vackra lampor med en unik design

Med sina vackra glaskupor fästa i ett kluster är lamporna från Gross-serien verkligen ensamma i sitt slag.

Lamporna för tankarna till en härlig klunga av moln eller en klase vindruvor som ståtligt pryder ditt hem och skänker ett vackert och behagligt sken.

Vilka färger finns lamporna från Gross-serien i?

  • Bärnsten
  • Rökgrå
  • Mattvit
  • Multi
  • Vinrött

Tips! Välj en multi-färgad lampa till barnrummet med sina lekfulla färger kommer den att passa perfekt just där.

I vilka storlekar och modeller finns Gross i?

Gross taklampa

Den större variant som lanserades först i serien har 37 stycken glaskulor som ger ett djärvt uttryck och gör sig utmärkt i större utrymme såsom i vardagsrummet eller ovanför matbordet. Högt i tak och större utrymmen är att rekommendera då den kräver och förtjänar sin plats.

Gross Grande taklampa

Precis som namnet antyder är Gross den största varianten från serien. Lampan har större glaskulor som verkligen tar för sig. 

Gross taklampa i mindre storlek

Den mindre modellen har 19 glaskupor och passar perfekt att ha i exempelvis hallen eller i sovrummet.

Gross bar taklampa

Den exklusiva takpendeln med sina 38 glaskulor är mäktig i sin design och snygg att placera över köksön.

Plafond från Gross  

Plafonden passar med sin lägre modell i de allra flesta rum, där du vill addera ett härligt, trivsamt sken. Plafonden finns i storlekarna Ø: 30 cm och Ø: 50 cm.

Gross bordslampa

Bordslampan är en snygg inredningsdetalj som kan placeras på en rad olika ställen och är enkel att flytta runt när du känner för att möblera om och skapa förnyelse i ditt hem.

Unika lampor med handblåst glas

Varje Gross-lampa blir unik då man själv komponerar glaskuporna som man vill under monteringen av lampan. Glaskuporna som är handblåsta och skira bidrar med ett vackert och behagligt sken när lampan är tänd.

Hur monterar man sin Gross-lampa?

  1. Innan du sätter igång är det viktigt att du kollar så att strömmen är avstängd.
  2. Lampans monteras med takkrok och vajerns längd kan du enkelt justera. För att justera lampans höjd trycker du upp det lilla röret som sitter på stagets ände.
  3. När du hängt upp din Gross-lampa på önskad höjd kan du börja montera glasen från undersidan och arbeta dig uppåt, detta med hjälp av clipsen som medföljer till din lampa. Varva stora och små glas enligt eget tycke och smak.

Tänk på! Att komponera och hänga upp glasen kan vara tidskrävande, vilket i och för sig inte behöver vara negativt, utan någonting kul och givande. Hur ofta får man annars vara med och bestämma över sin lampas utseende?

Hur rengör man Gross-lamporna?

Använd en dammvippa för att rengöra dina lampor från serien Gross.

Glaskuporna kan du enkelt montera ner och diska för hand ifall envisa fläckar uppstått. Eller bara när du känner för att du vill designa om din lampa.

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB