ÖPPET KÖP 30 DAGAR

SAMLA POÄNG I KUNDKLUBBEN

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

SISTA CHANSEN Extra rabatt på utvalt med kod: SPRING

Karlskrona Lampfabrik Koholmen

Här hittar du den mycket klassiska fotogenlampan Koholmen från Karlskrona Lampfabrik. Lamporna skapar ett oemotståndligt vackert sken och är en fin detalj att dekorer hemmet med, välj bland flera olika färger på det munblåsta glaset.
9 träffar sorterat på  
Popularitet

Koholmen fotogenlampa från Karlskrona Lampfabrik

En fotogenlampa, eller oljelampan som det även kallas, är ett vackert stämningsskapande alternativ till ljusstakar. Ett svenskt varumärke som har en gedigen erfarenhet av tillverkning av fotogenlampor är Karlskrona Lampfabrik. I mer än 130 år har de producerat lampor. En av deras storsäljare är Koholmen fotogenlampa. Här hittar du den populära fotogenlampan som är en mycket vacker dekorationsdetalj och ljuskälla till hemmet. Den är vacker att använda som bordslampa och lågan skapar ett vackert skuggspel när den är tänd.

Koholmen fotogenlampa – en klassisk och vacker ljuskälla

Koholmen fotogenlampa motsvarar ungefär ljusstyrkan av sju stearinljus och skapar ett gemytligt och vackert sken. Lågan regleras enkelt med ratten som sitter på fotogenlampans rundbrännare. Lampan är perfekt att plocka fram vid ett plötsligt strömavbrott, tack vare att den inte behöver elektricitet.

Koholmen finns i en rad olika färger på det munblåsta glaset, såsom smaragdgrön, koboltblå och rosa, bara för att nämna några få. Vilken blir din nya favorit?

Var är fotogenlampan Koholmen tillverkad?

Karlskrona lampfabrik är precis som namnet antyder beläget i Karlskrona. Än idag tillverkas lamporna i samma fabrik som när företaget grundades 1884.

Hur är Koholmen fotogenlampa tillverkad?

Fotogenlampan Koholmen är tillverkade för hand, i munblåst glas och har en rundbrännare i högblank mässing. Karlskrona Lampfabrik värnar verkligen om att den hantverkstradition som genomsyrat lampfabriken sedan start ska finns kvar. Fotogenlamporna håller samma stil och höga kvalité då som nu. Idag drivs Karlskrona Lampfabrik, som är ett familjeföretag, av din femte generation.

Kan man köpa till reservdelar till sin Koholmen fotogenlampa?

Ja, det finns reservdelar att köpa till din fotogenlampa av modellen Koholmen, från Karlskrona Lampfabrik. Här hos oss finner du reservdelen som kallas för variant ett, som passar för Koholmen fotogenlampa.

Hur rengör man sin Koholmen fotogenlampa?

Sättet som du rengör din fotogenlampa på är enkelt. Du kan enkelt ta av rundbrännare röret och diska det för hand, på så vis får du enkelt bort svarta märken som kan uppstå från lampans ljuslåga.

Hur tar man hand om Koholmen fotogenlampa?

Se till att det alltid finns fotogen i din Koholmen fotogenlampa så att inte veken på lampan torkar ut. För att spara på veken kan du trimma den, detta genom att klippa den jämt när veken har svalnat.

Samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB