ÖPPET KÖP 30 DAGAR

BLI MEDLEM - FÅ 500 POÄNG

TRYGGA KÖP MED PRISGARANTI I 30 DAGAR

Varumärken/Star Trading

Star Trading

Svenska Star Trading har sedan starten 1985 lyst upp och skapat stämning i många hem. Precis som deras namn antyder var det just en klassisk metallstjärna som var starten på deras resa. I sortimentet hittar du ett stort urval av adventsljusstakar, julstjärnor, adventsbelysning och julbelysning som lyser upp julen i ditt hem.
2 träffar sorterat på

Star Trading – Skandinavisk dekorations & julbelysning 

Star Trading är världskänt för sin magiska och stämningsfulla julbelysning . Hos oss på Nordic Nest hittar du ett stort sortiment av belysning som hjälper dig att skapa den rätta julstämningen i hemmet.  

Adventsljusstakar från Star Trading 

Adventsljusstakar är en traditionell julbelysning som dyker upp i fönsterna när julen närmar sig. Här hittar du ett stort urval av populära adventsljusstakar från Star Trading med fin design som hjälper dig och ditt hem att skapa rätt stämning inför jul.  

Topp tre mest populära produkter från Star Trading 

  • Arrow ljusstake 
  • Ice Adventsstjärna 
  • Luciakör adventsljusstake 

Adventsstjärnor från Star Trading 

Star Trading är känt för sina eleganta skandinaviska Adventsstjärnor. Här kommer du hitta ett stort urval av både stående och hängande adventsstjärnor - en äkta skandinavisk julklassiker.  

Vad är fördelen med att använda LED lampor från Star Trading? 

LED-lampor har flera fördelar jämfört med vanliga lampor. För de första är LED-lamporna energisparande samtidigt som de har en längre livslängd och tåler lägre temperaturer.  
 

Finns dimmerfunktion på LED-lamporna från Star Trading? 

 Ja det finns de! Men tänk på att inte alla ljuskällor kan dimmas, och det är därför viktigt att du kombinerar en ljuskälla med en lampa som kan dimmas.  

Var tillverkas Star Trading sina produkter? 

Många av Star Tradings produkter tillverkas i Sverige, speciellt den klassiska metallstjärnan som finns i nästan varje hem. Utöver de tidlösa klassikerna från Star Trading släpps det nya spännande lampor och belysning som hjälper dig skapa den rätta stämningen i ditt hem.  

Historien om Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading grundades 1985 av Ellinore och Christer Johansson som båda hade lång erfarenhet från belysningsindustrin. Idag är varumärket ledande inom jul- och dekorationsbelysning med ett generöst sortiment där du hittar allt från klassiska julstjärnor i metall till ljusstakar i trä och innovativa LED-slingor.

Många produkter produceras fortfarande i Sverige, speciellt de klassiska stjärnorna i metall som fortfarande finns i var och vartannat hem runt om i landet. Och även om klassikerna fortfarande är starka så är Star Trading kända för att erbjuda många nyheter inför varje säsong för att tillgodose rådande trender och efterfrågan.

Är man ute efter julbelysning är Star Trading definitivt ett varumärke att räkna med. I sortimentet hittar du allt för den klassiska, röda julen till den mer trendriktiga i blanka metaller och rådande färgpalett!

Populära filtreringar

Få 500 poäng när du blir medlem i vår kundklubb! Och samla poäng på dina köp som medlem i vår kundklubb.

Nordic Nest AB (org. nummer 556628-1597) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Sverige E-post: info@nordicnest.se Tel. 0480 - 44 99 20
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB